Tempomat
+30
petr novy
hop2286
vlada
R-ježek
pokemon1
Petr Gabriel
hudy
panda
vlkr
Akinor
Efendy
mkb
lenin2001
silanko
LubosM
rokvac
Děda
Kopy
mistrli
citron99
_Mickey_
xslide
maky
razziel76
Koci
svar
Hynek
KŇAF
Popenec
sali
34 posters
Strana 6 z 6
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tempomat
Taky jsem se s tím půl dne hrál než se mi to podařilo nastavit na 50 a stejně když se podíváš tak nastaveno 50, ale tachometr ukazuje 51. Neřeš taky jezdím většinou na 48 nebo 52. Navíc tachometr je optimista a od přírody kecá podle navigace je tachometrových 54 opravdická padesátka, takže PČR ti nic neřekne když kolem projedeš s nastavením na 52.
hoj sali
hoj sali
sali- Poeet p?íspivku : 684
Registration date : 08. 11. 08
No to je mi jasné že by to mělo krokovat po 2km ale při 48 zmáčknu jednou a rovnou 52km. Padinu tam asi zapomněli dát. No kašlu na to, jezdím po městě na 54km/h to jest na displayi 53 a na radaru ve městech rovných 50km/h. Tak to nechám a určitě si najdu něco jiného do čeho budu moci vrtat. Mějte se , Ruda
R-ježek- Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 30. 11. 11
tempomat
Zdravím, dnes jsem se taktéž pustil do předělávky na tempomat na scendu 2007/1,4 16v. A konstatuji že konektor bílý je a černý s růžovými dráty taktéž! Ale po dlouhé demontáži airbg došlo, že v kroužku pod volantem nemám vedení ovl. tempomatu. Tzn. přijímám dle doložených foto nejl. úpravu dle MKB. Jak se to podaří udělam a zašlu foto montáže. A snad dojde k aktivaci a dále jsem pátral na foru, že je možno i zaměnit ten fr jazyk. Tak mnoho zdaru přeji všem. Vlada
vlada- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 03. 04. 14
Při výměně filtrů sem koukl pod volant a našl konektor, člověku by to nedalo, aby tam ten tempomat nedodělal Díky MKB za odkaz, kde sehnat páčkový přepínač.
Valí to parádně, jen musím ještě aktivovat display. Nevíte někdo, kam v Brně zajít?
A nedaří se mi prošlápnout plyn při omezovači, noha až na asfaltu a přes 50 to nepustí
Honza
Valí to parádně, jen musím ještě aktivovat display. Nevíte někdo, kam v Brně zajít?
A nedaří se mi prošlápnout plyn při omezovači, noha až na asfaltu a přes 50 to nepustí
Honza
hop2286- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 30. 05. 14
musíš prudce prošlápnout néé pozvolna
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Docela dobrý ohlasy v Brně má tento servis- Pavel Diviš Adresa: Stará 854/9, 602 00 Brno-Zábrdovice, Telefon: +420 545 215 537, Mobil: +420 775 552 940
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
heej.. ještě chvilku tady mluvte o tom tempomatu..a dokončím to taky.. :-) a budu taky tempomatovanej :-) já vím, že vynaložená investice se mi vrátí v podobě uspořeného paliva..ale jsem línej jak scenic v nouzovém režimu ..
musím říct, že tempomat je velice příjemná věc, mám ho tedy origo a první pocit byl hooodně zvláštní, když najednou auto samo začne přidávat plyn. Ale rychle si na to člověk zvykne.Je pravda že ve městě o nevyužívám, tam si to hlídám sám ale venku super.
MacaC- Poeet p?íspivku : 168
Registration date : 21. 06. 12
Hoši je to o poprvé, dnes bych auto bez tempomatu nekoupil ani zadarmo, teda pokud by tam jako zde nešel dodělat!!! a jezdím na něj i poměstě!!, a lituju, že sem si nekoupil automat... ale to je jen stařecká lenost, ale když už mám automatickou ruční brzdu, světla, stěrače, zrcátka, apod........??????
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Ahoj kluci, potřeboval bych poradit. Koupil jsem Grand Scenica a tempomat mi sice funguje, ale veškerá tlačítka na ovladači po zmáčknutí akorát zvyšují rychlost. Není tu někdo na Jihu kdo by mi s tím pomohl nebo nedal nějakou radu. Díky všem.
spetik1981- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 09. 07. 14
Tempomat
Ahoj. Zdravím všechny. Dodělal jsem si podle Vašeho návodu tempomat. Jen malý postřeh. Vše funguje jak má, akorát origo přepínač funguje obráceně. Tzn. při poloze tempomat funguje omezovač a při poloze omezovač funguje tempomat. Funguje to, takže to neřeším. P.S. návod je úplně super zpracován. Děkuji.
bobypospisil- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 13. 05. 15
Ahojte mam vsetko som spravil podla navodu palec hore... Ale mam problem obmodzovac funguje ale tempomat nie ... nacita mi rychlost a napise mi hlasku in memory a ukaze rychlost ale ked pustim pedal tak rychlost zacne klesat ... az dotedy kim ja zasa pridam aby mi nezhasol motor nestretol sa niekto z podobnym problemom ??? dakujem
mmichal- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 21. 03. 16
Tak mě čeká výměna toho komutátoru (šneka, kroužku nebo jak se tomu říká) pod volantem. Bo v něm únavou a časem něco prasklo a sehnal jsem na vrakovišti jiný kus a je v něm příprava na tempomat. Takže pokud vyjde čas opustím řady neoriginálních tempomatích dodělávek a budou tlačítka na volantu!! Takže pánové raďte čím řežete plast na volantu aby to trochu vypadalo k světu.
hoj sali
hoj sali
Krásně mi to šlo stopkovou frézou. Podle originálu šablonka a pak už jenom trocha trpělivosti. Doladil jsem to lehce smirkem. Při bližším průzkumu jsou vidět stopy po řezu, ale laik nic nepozná. Neuděláš tam to zaoblení shora.
A teď se položme na otázku? Mám takovou frézku: NE ale znám někoho kdo ji má ANO To jsem rád že sem objevil i zručného mechanika co už s tím má zkušenost
Hned jak vyřeším včerejší štípanou pusu Clio/srna tak se můžeme pustit do Scenika.
P.S: to by jeden nevěřil jak může být stříbrný blatník na Clio nedostatkovým zbožím
Hned jak vyřeším včerejší štípanou pusu Clio/srna tak se můžeme pustit do Scenika.
P.S: to by jeden nevěřil jak může být stříbrný blatník na Clio nedostatkovým zbožím
Nemáš poslední dobou trochu zvětšenou spotřebu blatníků? Já tu frézu taky nemám, ale klidně ti poradím, kde ji seženeš
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6
Povolení tohoto fóra: