GSII 1.6 16V Sportway
+4
svar
xxmirek
berko
hallda & hallyna
8 posters
Strana 1 z 1
GSII 1.6 16V Sportway
Tak uz se to priblizilo - 24.1 - jedem pro auti...........................
mno tak zatim pripraven na prodejne k predani.............
mno tak zatim pripraven na prodejne k predani.............
Naposledy upravil hallda dne Wed Jan 28, 2009 11:02 am, celkově upraveno 1 krát
hallda & hallyna- Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 25. 11. 08
Re: GSII 1.6 16V Sportway
Up Up Up.................
gratuluji,sic to neni grandik ale i tak je to pěkné vozítkohallda napsal: Up Up Up.................
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
berko napsal:gratuluji,sic to neni grandik ale i tak je to pěkné vozítkohallda napsal: Up Up Up.................
to je grand scenik..........
jejej jsem to ale trubička,omlouvám sehallda napsal:berko napsal:gratuluji,sic to neni grandik ale i tak je to pěkné vozítkohallda napsal: Up Up Up.................
to je grand scenik..........
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
gratuluji,
opravdu moooooooc pěkný kousek. To se Ti tedy povedlo narazit na takového krasavce. Takže teď rychle převzít, a již začít brázdit naše silnice a dálnice. Tak tedy přeji spoustu šťastně najetýchkilometrů a minimum závad a poruch.
xxmirek
opravdu moooooooc pěkný kousek. To se Ti tedy povedlo narazit na takového krasavce. Takže teď rychle převzít, a již začít brázdit naše silnice a dálnice. Tak tedy přeji spoustu šťastně najetýchkilometrů a minimum závad a poruch.
xxmirek
xxmirek napsal:gratuluji,
xxmirek
Proč plašíš s poruchama atd, dyť je to NOVÝ auto. AŤť si pěkně na takový radosti počká!!!!!!!! Jinak gratulace taktéž!
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Tak tedy vrele diky .... az budu ,mit vice fotek tak nejake pridam, jinak samo ze se tesim na "drobnosti (NE)vychytavek" Renaultu - zvlaste oblibeny presuvnik u motoru 1.6 - coz doufam ze by uz za ty roky mohli vychytat - ale jinak ....... no sem zvedav jak bude vypadat po rocnim uzivani v Praze - je to prevazne auto pro manzelku - - ja jen s tim ted budu jezdit do doby nez budu mit svoje - resp. pekne zajizdet.
taky mnoho gratulací k pořízení nového vozítka a rozšíření naší granďácký rodiny. ať slouží!
velrybar90- Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 31. 07. 08
Tak musím se rovněž přidat s gratulací, velmi povedený kousek. Navíc je nový, takže v zásadě min. po 2 roky si ani s těmi případnými "poruchami" nemusíš vůbec lámat hlavu
Manovar- Poeet p?íspivku : 50
Registration date : 14. 11. 08
Dekuji dekuji vsem, prvni absolvovane kilometry probihaji na zaklade dodanych vysledku GRANDIOZNE
"hallda" ...taky přeju hodně šťastných kilometrů, žádný závady a jen bezstarostný ježdění .... a další fotečky by byly ???? bližší popis výbavy ??
koprda- Poeet p?íspivku : 142
Registration date : 05. 08. 08
koprda napsal:"hallda" ...taky přeju hodně šťastných kilometrů, žádný závady a jen bezstarostný ježdění .... a další fotečky by byly ???? bližší popis výbavy ??
Tak co jaké je jezdění ? Doufám že jsi na výsost spokojený ( tak jako my všichni ). Mám dotaz, dáš nám ještě k nahlédnutí páááár foteček, ať se více pokocháme ....?? Samozřejmě Tě nechci uhánět - ale už aby to bylo
Dekuji vsem zucastnenym - no jasna drandim o 106 - zatim jsem na cca 1600km za 10dni a na spotrebe cca 8.9l dle pc - mno vzhledem k tomu ze 90% je Pragl a zbytek byl jednou vejlet kde noha nesla pod 150 tak to docela ujde. Serou me pani mechanici co mi montili Defenda - nejak to v tom harasi a tak asi budu muset na reklamaci - vypada to jak kdyby to montili po prvy (blbe zamek zpatecky resp. radicka jde blbe na zpatecku ) jinak s auti naprosta spokojenost. Tuk Tuk Tuk .............
Mno jinak moje deticky uz se podepisuji na auticku - vzhledem k pocasi je v auti bordel jak ..... no nechci byt sprostej - ale co cekat od 3prasatek ............ ................... mno ma pani si naprosto chvali pohodlnost, ovladani, vybavu - - aby ne oproti Dacii .
Bila neni bila - uz je napul ee hnede, do mycky se mi hned zkraje nechce - ale budu muset, v tyhle zime nehodlam mejt auto ruco - trochu me deprimuje ze nemuzu brat benal aniz jak vylezu z auta zamknu - tudiz vylezt, otevrit vicko nadrze a pak teprve zamknout auti - jsem nejakej neduverivej na benzinkach - a pak kdyz dotankuju tak odemknout auti, zavrit vicko a opet zamknout , co me vyslovene tesi je ovladani radia na volantu resp. pod volantem a 6tka - tyhle dve veci fakt ocenuju
Jinak prostor kde se podivas, uz sem poridil vanicku do kufru, mno trochu nestastne jsou koberecky na podlaze, asi dam gumace - vzhledem k mym 3
Mno a tezka "NE"vychytavka je v tomhle pocasi otvirani kufru - fakt sem jak pro zmenu ja pri kazdym otevirani. Konecne nam prisel TP tak pristi tyden mazu prihlasit - jak tak pozoruju tak uz budu mit asi 1AA xxxx. Mno a to je zatim vse, fotky dodam po vikendu, zatim jsem toho moc nenafotil, resp. skoro vubec nejak nebyl cas.
Jo a jeste jedna vec - nekde pobliz me se pohybuje jeste jeden bilej GRANDIK tak jak toho clovicka zgrajfnu tak s nim hodim rec a sdelim mu info o foru na GS................
Mno jinak moje deticky uz se podepisuji na auticku - vzhledem k pocasi je v auti bordel jak ..... no nechci byt sprostej - ale co cekat od 3prasatek ............ ................... mno ma pani si naprosto chvali pohodlnost, ovladani, vybavu - - aby ne oproti Dacii .
Bila neni bila - uz je napul ee hnede, do mycky se mi hned zkraje nechce - ale budu muset, v tyhle zime nehodlam mejt auto ruco - trochu me deprimuje ze nemuzu brat benal aniz jak vylezu z auta zamknu - tudiz vylezt, otevrit vicko nadrze a pak teprve zamknout auti - jsem nejakej neduverivej na benzinkach - a pak kdyz dotankuju tak odemknout auti, zavrit vicko a opet zamknout , co me vyslovene tesi je ovladani radia na volantu resp. pod volantem a 6tka - tyhle dve veci fakt ocenuju
Jinak prostor kde se podivas, uz sem poridil vanicku do kufru, mno trochu nestastne jsou koberecky na podlaze, asi dam gumace - vzhledem k mym 3
Mno a tezka "NE"vychytavka je v tomhle pocasi otvirani kufru - fakt sem jak pro zmenu ja pri kazdym otevirani. Konecne nam prisel TP tak pristi tyden mazu prihlasit - jak tak pozoruju tak uz budu mit asi 1AA xxxx. Mno a to je zatim vse, fotky dodam po vikendu, zatim jsem toho moc nenafotil, resp. skoro vubec nejak nebyl cas.
Jo a jeste jedna vec - nekde pobliz me se pohybuje jeste jeden bilej GRANDIK tak jak toho clovicka zgrajfnu tak s nim hodim rec a sdelim mu info o foru na GS................
Takze auti jsem v 7500km predal me a timto budu psat jeji dojmy a pojmy na net pote co ona mi sdeli - nicmene jak prohlasila - a ja s ni plne souhlasim - tohle je auto primo delané pro zenskou - tim se nechci dotknout panskeho pokoleni ale tak nejak jsem potkaval a i nadale potkavam za volantem GS / S skoro same
Nicmene jeji ze zakladnich a primo nadsenim oplivajicim postrehu je poloautomat. brzda - nemuze si ji vynachvalit, hlavne pri rozjezdu do kopce - zadny zpetny drc.....proste zaradi a .... rozjede.
Teda a jeden muj postreh osobni: Nejak se mi nechtelo z vybaveny kary do "zakladu" nicmene jsem rad i za toto auti pac at hledam sebevic za ty money x vybava x uzitne vlastnosti jsem pod 300 nesel . Takze super.................
Nicmene jeji ze zakladnich a primo nadsenim oplivajicim postrehu je poloautomat. brzda - nemuze si ji vynachvalit, hlavne pri rozjezdu do kopce - zadny zpetny drc.....proste zaradi a .... rozjede.
Teda a jeden muj postreh osobni: Nejak se mi nechtelo z vybaveny kary do "zakladu" nicmene jsem rad i za toto auti pac at hledam sebevic za ty money x vybava x uzitne vlastnosti jsem pod 300 nesel . Takze super.................
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: