Grand Scenic&ScenicII
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GSII 1.6 16V Sportway

+4
svar
xxmirek
berko
hallda & hallyna
8 posters

Goto down

GSII 1.6 16V Sportway Empty GSII 1.6 16V Sportway

Příspěvek  hallda & hallyna Sun Jan 04, 2009 5:39 pm

Tak uz se to priblizilo - 24.1 - jedem pro auti........................... bounce Sleep cheers

GSII 1.6 16V Sportway DSC06851

GSII 1.6 16V Sportway DSC06852

GSII 1.6 16V Sportway DSC06853

GSII 1.6 16V Sportway DSC06854

mno tak zatim pripraven na prodejne k predani............. lol!

Naposledy upravil hallda dne Wed Jan 28, 2009 11:02 am, celkově upraveno 1 krát
hallda & hallyna
hallda & hallyna

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 25. 11. 08

Návrat nahoru Goto down

GSII 1.6 16V Sportway Empty Re: GSII 1.6 16V Sportway

Příspěvek  hallda & hallyna Fri Jan 23, 2009 12:48 pm

cheers Up Up Up................. lol!
hallda & hallyna
hallda & hallyna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  berko Fri Jan 23, 2009 1:11 pm

hallda napsal:cheers Up Up Up................. lol!
gratuluji,sic to neni grandik ale i tak je to pěkné vozítko santa rendeer Laughing
berko
berko

Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hallda & hallyna Fri Jan 23, 2009 1:14 pm

berko napsal:
gratuluji,sic to neni grandik ale i tak je to pěkné vozítko santa rendeer Laughing

affraid to je grand scenik..........
hallda & hallyna
hallda & hallyna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  berko Fri Jan 23, 2009 3:53 pm

hallda napsal:
berko napsal:

affraid to je grand scenik..........
jejej jsem to ale trubička,omlouvám se rendeer
berko
berko

Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  xxmirek Fri Jan 23, 2009 4:10 pm

gratuluji,
opravdu moooooooc pěkný kousek. lol! lol! lol! To se Ti tedy povedlo narazit na takového krasavce. Takže teď rychle převzít, a již začít brázdit naše silnice a dálnice. Tak tedy přeji spoustu šťastně najetýchkilometrů a minimum závad a poruch.

xxmirek
xxmirek
xxmirek

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 08. 08. 08

http://www.djmirek.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  svar Fri Jan 23, 2009 6:04 pm

xxmirek napsal:gratuluji,
opravdu moooooooc pěkný kousek. lol! lol! lol! To se Ti tedy povedlo narazit na takového krasavce. Takže teď rychle převzít, a již začít brázdit naše silnice a dálnice. Tak tedy přeji spoustu šťastně najetýchkilometrů a minimum závad a poruch.

xxmirek

Proč plašíš s poruchama atd, dyť je to NOVÝ auto. AŤť si pěkně na takový radosti počká!!!!!!!! Jinak gratulace taktéž!
svar
svar

Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hallda & hallyna Fri Jan 23, 2009 6:31 pm

Tak tedy vrele diky .... az budu ,mit vice fotek tak nejake pridam, jinak samo ze se tesim na "drobnosti (NE)vychytavek" Renaultu - zvlaste oblibeny presuvnik u motoru 1.6 - coz doufam ze by uz za ty roky mohli vychytat - ale jinak ....... no sem zvedav jak bude vypadat po rocnim uzivani v Praze - je to prevazne auto pro manzelku - queen - ja jen s tim ted budu jezdit do doby nez budu mit svoje - resp. pekne zajizdet. bounce

drunken drunken
hallda & hallyna
hallda & hallyna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  velrybar90 Sat Jan 24, 2009 10:26 am

taky mnoho gratulací k pořízení nového vozítka a rozšíření naší granďácký rodiny. ať slouží!
velrybar90
velrybar90

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 31. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Manovar Sun Jan 25, 2009 6:36 pm

Tak musím se rovněž přidat s gratulací, velmi povedený kousek. cheers cheers Navíc je nový, takže v zásadě min. po 2 roky si ani s těmi případnými "poruchami" nemusíš vůbec lámat hlavu Very Happy Very Happy
Manovar
Manovar

Poeet p?íspivku : 50
Registration date : 14. 11. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  medabeda Mon Jan 26, 2009 8:31 pm

TAK PŘEJI JEN TY NEJKRÁSNĚJŠÍ ZÁŽITKY V KRÁSNÉM GRANDU S KRÁSNOU PANÍ Cool
medabeda
medabeda

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 09. 01. 09

http://www.erotickahrackarna.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hallda & hallyna Wed Jan 28, 2009 11:03 am

Dekuji dekuji vsem, prvni absolvovane kilometry probihaji na zaklade dodanych vysledku Laughing GRANDIOZNE cheers
hallda & hallyna
hallda & hallyna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  koprda Sat Jan 31, 2009 12:35 pm

"hallda" ...taky přeju hodně šťastných kilometrů, žádný závady a jen bezstarostný ježdění .... a další fotečky by byly ???? bližší popis výbavy ?? Question
koprda
koprda

Poeet p?íspivku : 142
Registration date : 05. 08. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  xxmirek Thu Feb 05, 2009 6:51 pm

koprda napsal:"hallda" ...taky přeju hodně šťastných kilometrů, žádný závady a jen bezstarostný ježdění .... a další fotečky by byly ???? bližší popis výbavy ?? Question

Tak co jaké je jezdění ? Doufám že jsi na výsost spokojený ( tak jako my všichni ). Mám dotaz, dáš nám ještě k nahlédnutí páááár foteček, ať se více pokocháme ....?? Samozřejmě Tě nechci uhánět - ale už aby to bylo Laughing Laughing Laughing
xxmirek
xxmirek

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 08. 08. 08

http://www.djmirek.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hallda & hallyna Thu Feb 05, 2009 11:26 pm

Dekuji vsem zucastnenym - no jasna drandim o 106 Smile - zatim jsem na cca 1600km za 10dni What a Face a na spotrebe cca 8.9l dle pc - mno vzhledem k tomu ze 90% je Pragl a zbytek byl jednou vejlet kde noha nesla pod 150 pale tak to docela ujde. Serou me pani mechanici co mi montili Defenda - nejak to v tom harasi a tak asi budu muset na reklamaci - vypada to jak kdyby to montili po prvy (blbe zamek zpatecky resp. radicka jde blbe na zpatecku ) jinak s auti naprosta spokojenost. Tuk Tuk Tuk .............
Mno jinak moje deticky uz se podepisuji na auticku - vzhledem k pocasi je v auti bordel jak ..... no nechci byt sprostej - ale co cekat od 3prasatek ............ pig ................... mno ma pani queen si naprosto chvali pohodlnost, ovladani, vybavu - flower - aby ne oproti Dacii Laughing .
Bila neni bila - uz je napul ee hnede, do mycky se mi hned zkraje nechce - ale budu muset, v tyhle zime nehodlam mejt auto ruco - trochu me deprimuje ze nemuzu brat benal aniz jak vylezu z auta zamknu - tudiz vylezt, otevrit vicko nadrze a pak teprve zamknout auti - jsem nejakej neduverivej na benzinkach - a pak kdyz dotankuju tak odemknout auti, zavrit vicko a opet zamknout scratch , co me vyslovene tesi je ovladani radia na volantu resp. pod volantem a 6tka - tyhle dve veci fakt ocenuju bom
Jinak prostor kde se podivas, uz sem poridil vanicku do kufru, mno trochu nestastne jsou koberecky na podlaze, asi dam gumace - vzhledem k mym 3 pig
Mno a tezka "NE"vychytavka je v tomhle pocasi otvirani kufru - fakt sem jak pig pro zmenu ja pri kazdym otevirani. Konecne nam prisel TP tak pristi tyden mazu prihlasit - jak tak pozoruju tak uz budu mit asi 1AA xxxx. Mno a to je zatim vse, fotky dodam po vikendu, zatim jsem toho moc nenafotil, resp. skoro vubec nejak nebyl cas.
Jo a jeste jedna vec - nekde pobliz me se pohybuje jeste jeden bilej GRANDIK cheers tak jak toho clovicka zgrajfnu tak s nim hodim rec a sdelim mu info o foru na GS................
hallda & hallyna
hallda & hallyna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hallda & hallyna Fri Mar 20, 2009 10:42 pm

Takze auti jsem v 7500km predal me queen a timto budu psat jeji dojmy a pojmy na net pote co ona mi sdeli - nicmene jak prohlasila - a ja s ni plne souhlasim - tohle je auto primo delané pro zenskou - tim se nechci dotknout panskeho pokoleni king ale tak nejak jsem potkaval a i nadale potkavam za volantem GS / S skoro same queen
Nicmene jeji ze zakladnich a primo nadsenim oplivajicim postrehu je poloautomat. brzda - nemuze si ji vynachvalit, hlavne pri rozjezdu do kopce - zadny zpetny drc.....proste zaradi a .... rozjede.
Teda a jeden muj postreh osobni: Nejak se mi nechtelo z vybaveny kary do "zakladu" afro nicmene jsem rad i za toto auti pac at hledam sebevic za ty money x vybava x uzitne vlastnosti jsem pod 300 nesel . Takze super................. lol!
hallda & hallyna
hallda & hallyna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: