Hukot
2 posters
Strana 1 z 1
Hukot
Je normální, že auto se zařazeným rychlostním stupněm hučí. Jakmile při jízdě z kopce vyřadím, je auto krásně tiché.
karloscz- Poeet p?íspivku : 161
Registration date : 13. 11. 16
Re: Hukot
Určitě tam něco "normálního" bude. Při tomto jde všechno opačně, takže případný volný uložení motoru, nápravy, klouby poloos atd se projeví. Otázkou je, jaká ta hlučnost je. Možná by stačilo zesílit rádio
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Ten zvuk zní, jako když brzdíš motorem. Jenomže to tak zní i když normálně jedu. Je to tak že je to 2 litr ? Skoro bych to přirovnal k dieselu, ale já mám benzín
Podívej se na potrubí sání, tam by se to mohlo při nějaké netěsnosti ozývat
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Tak konečně auto zní jak má a doufám že to tak vydrží. Jedna ze závad co mohlo vydávat to hučení, byl špatný vlnovec na výfuku. Najel jsem na rampu a výfuk i když stále původní, je v dobrém stavu - bez dírek. Jelikož jsem vyměnil všechny filtry a motorový olej, rozhodl jsem se po rozvodech vyměnit i olej převodový. Koupil jsem tedy do mazlíka převodový olej 75W 80 GL-4 a najel na rampu. Ten přístup na doplňování je fakt super. A co se nestalo - dunění přestalo. Starý ( černý ) olej jsme nalili zpět do prázdných nádob a zjistili jsme že v převodovce scházelo cca 600 ml oleje. Auto mám od října 2016 a doufám že se za tu dobu nic v převodovce nepokazilo.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: