take nestartuje
2 posters
Strana 1 z 1
take nestartuje
Zdravim Renoltaci, no dnes mne muj Scenic dostal. Vymenil jsem puvodni radio, ktere prehrava jen CD za typ, který prehrava i mp3 cd. Vsechno by bylo ok, radio hraje uplne super. Jenomze.... Vecer jsem sel pro svoji zenicku do prace, nastartoval jsem a dojel pred praci. Potom se auto nedalo nastartovat. popisu problem. Vsechno funguje, od ventilatoru, pres svetla, sterace, proste vsechno.... az na startovani motoru. Po stlaceni START, neco cvaka v motoru, display promita vsechny kontrolky, i volant se odemkne, ale starter se nespusti, po vypnuti je zas vsechno ok, baterka je asi dobra, vsak jsem dnes petkrat uspesne nastartoval, ale sesty krat, je ten problem. Scendu jsem koupil pred rokem v bazaru a nebyl do ted problem. Co s tim?
raduzk- Poeet p?íspivku : 54
Registration date : 06. 01. 17
Re: take nestartuje
To máš z toho, že do toho hrabeš . Projevy jsou na slabou baterku, ale klidně to může dělat volný kontakt na baterce, špatná kostra nebo spínač na starteru. Zkus projít šroubový spoje na přívodních kabelech od baterky, případně pojistky přímo na baterce
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
svar napsal:To máš z toho, že do toho hrabeš . Projevy jsou na slabou baterku, ale klidně to může dělat volný kontakt na baterce, špatná kostra nebo spínač na starteru. Zkus projít šroubový spoje na přívodních kabelech od baterky, případně pojistky přímo na baterce
No tak dik, do niceho jsem nehrabal, jen jsem zamenil radia. Obyčejne s CD za model s MP3 podporou. Konektory jsou uplne stejne. Baterku nabijim a spoje jsou v poradku. Mozna je to tim, ze bych tam mel mit baterku 72 Ah a mam 60 Ah. To mi dali zadarmo v bazaru jako bonus, do ted nebyl problem. Uvidim.
raduzk napsal:svar napsal:To máš z toho, že do toho hrabeš . Projevy jsou na slabou baterku, ale klidně to může dělat volný kontakt na baterce, špatná kostra nebo spínač na starteru. Zkus projít šroubový spoje na přívodních kabelech od baterky, případně pojistky přímo na baterce
No tak dik, do niceho jsem nehrabal, jen jsem zamenil radia. Obyčejne s CD za model s MP3 podporou. Konektory jsou uplne stejne. Baterku nabijim a spoje jsou v poradku. Mozna je to tim, ze bych tam mel mit baterku 72 Ah a mam 60 Ah. To mi dali zadarmo v bazaru jako bonus, do ted nebyl problem. Uvidim.
Zdravim, tak nakonec se fakt vybila baterka, mela sice 12,1 V, ale asi to kapacitne nestacilo pro starter. Dal jsem nabit a hned vsechno naskocilo. Apropo, dalo by se tam dat 80 Ah baterku? Melo by byt 72-74 Ah, ale mam moznost koupit pulrocni baterku 80 Ah.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: