zvuk zpoza ovladani parkovaci brzdy
5 posters
Strana 1 z 1
zvuk zpoza ovladani parkovaci brzdy
Dneska se mi při jízdě začal ozývat zvuk podobný jako tikání hodin, ozývá se to někde zpoza ovládání ruční brzdy.
je to naprosto pravidelný zvuk tik tak, pořád dokola , nenapadá mě co by to mohlo být, není to nikterak nahlas ale jak o tom člověk jednou ví ...
je to naprosto pravidelný zvuk tik tak, pořád dokola , nenapadá mě co by to mohlo být, není to nikterak nahlas ale jak o tom člověk jednou ví ...
Vranik- Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 14. 02. 09
Re: zvuk zpoza ovladani parkovaci brzdy
Že by bomba? Sorry.... Na Meganu mi tak začínalo cvakat servo, které ovládá klapky ventilace. Pak to začalo rachotit vždy, když jsem změnil směr ofukování - ale rachot byl silný, to by jsi jen tak nepřešel...
tohle ne, tohle pri zaplem radiu preslechnes, a kdyz bys o tom zvuku nevedel tak to mozna ani nebudes registrovat
Vranik- Poeet p?íspivku : 82
Registration date : 14. 02. 09
Tak ještě jednoduchá možnost, která ti sama přestane - mi se tak ozývá "ventilátor". Přidej na otáčkách ventilátoru a poslouchej změnu frekvence. Stalo se mi to mockrát - bylo to jako když jsme jako kluci strkali plast do špic na kole. Cvakalo to a my byli borci.
Jde možná o nějakou nečistotu, která drnčí o ventilátor. Já jsem to vyřešil chvilkovým puštěním ventilátoru na maximum - cvakání zesílilo a pak cvak - a bylo ticho!
Přeji aby to byla jen taková "prkotina"!!
Jde možná o nějakou nečistotu, která drnčí o ventilátor. Já jsem to vyřešil chvilkovým puštěním ventilátoru na maximum - cvakání zesílilo a pak cvak - a bylo ticho!
Přeji aby to byla jen taková "prkotina"!!
Ahoj,
u předchozího Scenica I,jsem měl také podobný problém. Vytáhl jsem kabinový filtr, kde bylo vše jak má být. U spolujezdce, pod přístrojovou deskou, jsem odklopil kryt ventilátoru a tam jsem měl kousek větvičky za stromu. No a to byla příčina celého problému.
xxmirek
u předchozího Scenica I,jsem měl také podobný problém. Vytáhl jsem kabinový filtr, kde bylo vše jak má být. U spolujezdce, pod přístrojovou deskou, jsem odklopil kryt ventilátoru a tam jsem měl kousek větvičky za stromu. No a to byla příčina celého problému.
xxmirek
Něco podobného jsem měl v Safranu a jak píše Míra,taky jsem měl ve ventilátoru nikoliv větvičku,ale listí
múže biť aj to ked teplota klesne pod 5 stupnou tak sa zapína špirála na ohrev vzduchu kým je motor studený. skús si to odsledovat.
nera738- Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 12. 09
oprava: .... môže byť
nera738- Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 12. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: