Radio - CD
+4
maky
jaris
berko
DV
8 posters
Strana 1 z 1
Radio - CD
Rádio mi funguje normálně, CD hraje rovněž normálně, ale nelze vysunout CD z mechaniky. Neměl někdo obdobný problém?
DV- Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 17. 03. 09
Re: Radio - CD
a jaképak to radio máš?DV napsal:Rádio mi funguje normálně, CD hraje rovněž normálně, ale nelze vysunout CD z mechaniky. Neměl někdo obdobný problém?
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
Radio s CD
DXobrý den, autorádio je originál s autem RV 2005 AUDIO PHILIPS
Radio- CD
HOY, a koukal jsi na stránky RC ? http://forum.renaultclub.cz/index.php Někde to tam tuším probírali.
jaris- Poeet p?íspivku : 256
Registration date : 18. 01. 09
Radio s CD
Zdravím,
CD již funguje jak má, rádio jsem odpojil od baterie na půl hodiny, zapojil a je vše normální,
CD již funguje jak má, rádio jsem odpojil od baterie na půl hodiny, zapojil a je vše normální,
blok rádia
nazdar chlapi, potřebuju pomoc,nemáte někdo zkušenost jak zadat kod rádia, když nejde LCD, Grand scenic 2005, kod rádia mám, jen nevím jak ho zadat.
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Za normálního stavu se na displeji objeví CODE a do jednotlivých okýnek zadáš čísla otáčením kolečka pod volantem. Když máš správný číslo, tak potvrdíš přitažením kolečka k sobě, automaticky přejde na další pole. Akorát nevím jak to vymyslet, když displej nesvítí. Asi systém pokus- omyl. Při špatným kódu se protahují prodlevy pro další zadávání. Hodně štěstí.
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
kolečkem dolu je 1.2.3.4 atd a kolečkem nahuru je 0,9,8,7 atd musiš holt počitatmaky napsal:nazdar chlapi, potřebuju pomoc,nemáte někdo zkušenost jak zadat kod rádia, když nejde LCD, Grand scenic 2005, kod rádia mám, jen nevím jak ho zadat.
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
Počítat a snad to vyjde a nebo počkat až půjde display
XAO- Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 26. 04. 09
nejde rádio
Tak se odkodovat nepovedlo,ani jedním způsobem,ale sehnal sem navigaci za 4 litry a brzo pro ní pojedu, tak se to snad spraví.Akorát nevím jak je to s kodem u navi, na rádio kod mám, ale u navi někde píšou 4112, ale to snad není pro všechny navi stejný nééé. máte někdo zkušenost??? maky
Maky,po odpojení bat. a znovu zapojení zadávám pouze kód radia a jde komplet navi s radiem.Podotýkám,že jsem navi bez kódu na radio nezkoušel,tzv.solo .
Re rádio
Buď zdráv medabedo, já sem z toho už hotovej, při vložení CD LANGUE než se sesypala navi tak se synátor dostal na nějaký kod a jestli ho chci změnit a že je potřeba zadat původní.! No a po vyskočení a výměny CD za mapovou CD zhasl monitor,již nešlo CD ven a šmytec. Od té doby hrálo pouze rádio do doby než mi v servisu odpojili baterku a bylo i po rádiu.Neboť zadat kod se mi nepovedlo ani kolečkem ani ovládáním na rádiu. No a někde na foru sem se dočetl nějaký kod pro navi 4112, ovšem jestli je to tovární mastr kod nebo je pro všechny Carminaty NAV I stejný ?????
Tak už zbývá,snad restartovat po odpojení baterie .Jinak kód na radio je individuální samostatný vyžádej si ho u zástupu Renault podle vin. pokud ho nemáš třeba v dokladech předešlého majitele.Mrkni ještě na manuál a hledej.Stalo se mi jen zásek navi a pomohlo vyndání a zpět nandání CD a vše bylo OK.Nepospíchej na ni, je už To starší Dáma
Re Radio a Navi
medabeda napsal:Tak už zbývá,snad restartovat po odpojení baterie .Jinak kód na radio je individuální samostatný vyžádej si ho u zástupu Renault podle vin. pokud ho nemáš třeba v dokladech předešlého majitele.Mrkni ještě na manuál a hledej.Stalo se mi jen zásek navi a pomohlo vyndání a zpět nandání CD a vše bylo OK.Nepospíchej na ni, je už To starší Dáma
No právě,to už vše proběhlo, Cd jsme vyndali pak návštěva , oponižující návštěva v Rendlu a poprvé za 500 Kč, oznámeno,že nejde, podruhé ze mně udělali vola zadarmo, a bylo řečeno, že po vsunutí nepatřičného CD ( Tele atlas ) se to prej celý sesypalo,zhasl displej a šmytec,displej se už nerosvítil, prý pomůže jen nová ŘJ. tak to právě jedu zítra zkusit.uvidíme. v nejhorším nové rádio a TOMTOM .Tak se zatím měj a s pozdravem ať nám to jezdí.
P.S: protože nejde rádio tak mám sundanou anténu, ale jestli půjde, tak jí honem šoupnu zpět a pak na ní zavěsím toho grandího smajlíka a na každýho budu čau maky
navi
Jóó a strojvedoucí??, a co za stroj vodíš??? na fotce to je origo Harlej davidovič ??? nebo ¨rejže???, a lokni odkud seš,,jako mašinfíra myslím někde u trati?? néé.medabeda napsal:Tak už zbývá,snad restartovat po odpojení baterie .Jinak kód na radio je individuální samostatný vyžádej si ho u zástupu Renault podle vin. pokud ho nemáš třeba v dokladech předešlého majitele.Mrkni ještě na manuál a hledej.Stalo se mi jen zásek navi a pomohlo vyndání a zpět nandání CD a vše bylo OK.Nepospíchej na ni, je už To starší Dáma
Rejže VT 1100 C Shadow legenda s mojím podpisem úprav.Jinak na dráhu koukám ,vidím totiž na traťový koridor . Město Jirkov SČ.
Re Radio a Navi
Myslel sem si to, ta rejže je dost dobrá, taky vlastním Yamaha 80 RD s velkou kapotáží a paprskama, a o té tratí sem si to myslel, čumíme na stejnou já to mám z okna 20m v první linii- trať Kolín Cheb vede přes Lysou a já sem z Mostu,teda původem. No tak někdy dáme řeč, na srazu néé. A teď si myslím, že dostanem za to že tady tlacháme.Měj se maky
RE Radio - Navi
Hoy hoši, tak sem včera nasadil tu novou (starší) Ř.J. navi Carminat Nav I, po zapojení nastala extáze, ze tmy displeje na mně vykouk renaultí barevnej bobr, a já zajásal, předčasně, po zapnutí rádia bobr zhas, a displej potemněl až na malý obdelníček v levém horním rohu.(teda světlý a prázdný 3x1cm) a ani po hodině žádná změna,žádný časový údaj na zadání kodu, prostě jen obdelník a basta.Provedli jsme ještě na zkoušku výměnu rádia místo mého Tuner listu, kterej je asi po předešlejch pokusech bloklej, sme dali Cabase, a nic, žádná změna. Tak jsme ještě zkusili ten satelit a zase nic.Pořád ten bobr, nebo obdelník. No a žadná změna ani s cd, prostě nic. Tak sem dnes musel zase volat do rendla a až mně přejde vztek, tak tam pojedu.Nemáte čirou náhodou někdo nějakou radu??????? (podotýkám, že odpojení baterky a všeho možného proběhlo se stále se opakujícím efektem) Tak aspoň za soucit díky. maky
Upřímnou soustrast
XAO- Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 26. 04. 09
,XAO napsal:Upřímnou soustrast
Diky seš zlatíčko, ale povedla se mi neuvěřitelná věc, sehnal sem firmu, pak dám vědět, a tam mi prej vymažou kodovácí požadavek, prej je to již hotové a rádio hraje,Tak teď musím počkat do pondělí až mi přijde poštou. Tak uvidíme. buď bude rádio a nebo to je v kélu a tak ale za tu soustrast díky. čau maky
maky napsal:,XAO napsal:Upřímnou soustrast
Diky seš zlatíčko, ale povedla se mi neuvěřitelná věc, sehnal sem firmu, pak dám vědět, a tam mi prej vymažou kodovácí požadavek, prej je to již hotové a rádio hraje,Tak teď musím počkat do pondělí až mi přijde poštou. Tak uvidíme. buď bude rádio a nebo to je v kélu a tak ale za tu soustrast díky. čau maky
Tak se stal zázrak a rádio přišlo a maká. navi dám přenosnou .Maky
Tak je fajn, že to jede.
Pro ostatní by možná bylo dobré dát sem kontakt na firmu, kde tohle dělají.
Pro ostatní by možná bylo dobré dát sem kontakt na firmu, kde tohle dělají.
Hynek- Poeet p?íspivku : 151
Registration date : 18. 10. 09
Re:rádio CD
Máš pravdu ať se zase někdo netrápí, služba fakt super. Stránky http://cheero.webpark.cz/index.htm mejl mají: cheero@centrum.cz
doporučuju Maky
doporučuju Maky
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: