Grand Scenic&ScenicII
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radio - CD

+4
maky
jaris
berko
DV
8 posters

Goto down

Radio - CD Empty Radio - CD

Příspěvek  DV Mon Apr 13, 2009 5:19 pm

Rádio mi funguje normálně, CD hraje rovněž normálně, ale nelze vysunout CD z mechaniky. Neměl někdo obdobný problém?
DV
DV

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 17. 03. 09

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Re: Radio - CD

Příspěvek  berko Mon Apr 13, 2009 5:42 pm

DV napsal:Rádio mi funguje normálně, CD hraje rovněž normálně, ale nelze vysunout CD z mechaniky. Neměl někdo obdobný problém?
a jaképak to radio máš?
berko
berko

Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Radio s CD

Příspěvek  DV Mon Apr 13, 2009 7:01 pm

DXobrý den, autorádio je originál s autem RV 2005 AUDIO PHILIPS
DV
DV

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Radio- CD

Příspěvek  jaris Sat Apr 18, 2009 4:16 pm

HOY, a koukal jsi na stránky RC ? http://forum.renaultclub.cz/index.php Někde to tam tuším probírali. rabbit
jaris
jaris

Poeet p?íspivku : 256
Registration date : 18. 01. 09

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Radio s CD

Příspěvek  DV Sat Apr 18, 2009 7:17 pm

Zdravím,
CD již funguje jak má, rádio jsem odpojil od baterie na půl hodiny, zapojil a je vše normální,
DV
DV

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty blok rádia

Příspěvek  maky Sun Feb 14, 2010 3:16 pm

nazdar chlapi, potřebuju pomoc,nemáte někdo zkušenost jak zadat kod rádia, když nejde LCD, Grand scenic 2005, kod rádia mám, jen nevím jak ho zadat.
maky
maky

Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  svar Mon Feb 15, 2010 6:47 pm

Za normálního stavu se na displeji objeví CODE a do jednotlivých okýnek zadáš čísla otáčením kolečka pod volantem. Když máš správný číslo, tak potvrdíš přitažením kolečka k sobě, automaticky přejde na další pole. Akorát nevím jak to vymyslet, když displej nesvítí. Asi systém pokus- omyl. Při špatným kódu se protahují prodlevy pro další zadávání. Hodně štěstí. Very Happy
svar
svar

Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  berko Mon Feb 15, 2010 6:57 pm

maky napsal:nazdar chlapi, potřebuju pomoc,nemáte někdo zkušenost jak zadat kod rádia, když nejde LCD, Grand scenic 2005, kod rádia mám, jen nevím jak ho zadat.
kolečkem dolu je 1.2.3.4 atd a kolečkem nahuru je 0,9,8,7 atd musiš holt počitat
berko
berko

Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  XAO Sun Feb 21, 2010 4:20 pm

Počítat a snad to vyjde a nebo počkat až půjde display affraid
XAO
XAO

Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 26. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty nejde rádio

Příspěvek  maky Fri Feb 26, 2010 8:59 pm

Tak se odkodovat nepovedlo,ani jedním způsobem,ale sehnal sem navigaci za 4 litry a brzo pro ní pojedu, tak se to snad spraví.Akorát nevím jak je to s kodem u navi, na rádio kod mám, ale u navi někde píšou 4112, ale to snad není pro všechny navi stejný nééé. scratch máte někdo zkušenost??? study maky
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  medabeda Sat Feb 27, 2010 7:13 am

Maky,po odpojení bat. a znovu zapojení zadávám pouze kód radia a jde komplet navi s radiem.Podotýkám,že jsem navi bez kódu na radio nezkoušel,tzv.solo Mad .
medabeda
medabeda

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 09. 01. 09

http://www.erotickahrackarna.cz

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Re rádio

Příspěvek  maky Sat Feb 27, 2010 7:40 am

Buď zdráv medabedo, já sem z toho už hotovej, při vložení CD LANGUE než se sesypala navi tak se synátor dostal na nějaký kod a jestli ho chci změnit a že je potřeba zadat původní.! No a po vyskočení a výměny CD za mapovou CD zhasl monitor,již nešlo CD ven a šmytec. Od té doby hrálo pouze rádio do doby než mi v servisu odpojili baterku a bylo i po rádiu.Neboť zadat kod se mi nepovedlo ani kolečkem ani ovládáním na rádiu. No a někde na foru sem se dočetl nějaký kod pro navi 4112, ovšem jestli je to tovární mastr kod nebo je pro všechny Carminaty NAV I stejný ?????
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  medabeda Sat Feb 27, 2010 9:19 am

Tak už zbývá,snad restartovat po odpojení baterie Rolling Eyes .Jinak kód na radio je individuální samostatný vyžádej si ho u zástupu Renault podle vin. pokud ho nemáš třeba v dokladech předešlého majitele.Mrkni ještě na manuál a hledej.Stalo se mi jen zásek navi a pomohlo vyndání a zpět nandání CD a vše bylo OK.Nepospíchej na ni, je už To starší Dáma Laughing
medabeda
medabeda

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Re Radio a Navi

Příspěvek  maky Sat Feb 27, 2010 9:33 am

medabeda napsal:Tak už zbývá,snad restartovat po odpojení baterie Rolling Eyes .Jinak kód na radio je individuální samostatný vyžádej si ho u zástupu Renault podle vin. pokud ho nemáš třeba v dokladech předešlého majitele.Mrkni ještě na manuál a hledej.Stalo se mi jen zásek navi a pomohlo vyndání a zpět nandání CD a vše bylo OK.Nepospíchej na ni, je už To starší Dáma Laughing

No právě,to už vše proběhlo, Cd jsme vyndali pak návštěva , oponižující návštěva v Rendlu a poprvé za 500 Kč, oznámeno,že nejde, podruhé ze mně udělali vola zadarmo, a bylo řečeno, že po vsunutí nepatřičného CD ( Tele atlas ) se to prej celý sesypalo,zhasl displej a šmytec,displej se už nerosvítil, prý pomůže jen nová ŘJ. tak to právě jedu zítra zkusit.uvidíme. v nejhorším nové rádio a TOMTOM .Tak se zatím měj a s pozdravem ať nám to jezdí.
P.S: protože nejde rádio tak mám sundanou anténu, ale jestli půjde, tak jí honem šoupnu zpět a pak na ní zavěsím toho grandího smajlíka bounce a na každýho budu Radio - CD 38652 čau maky
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  medabeda Sat Feb 27, 2010 9:35 am

Tak mnoho štěstí Cool
medabeda
medabeda

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty navi

Příspěvek  maky Sat Feb 27, 2010 9:39 am

medabeda napsal:Tak už zbývá,snad restartovat po odpojení baterie Rolling Eyes .Jinak kód na radio je individuální samostatný vyžádej si ho u zástupu Renault podle vin. pokud ho nemáš třeba v dokladech předešlého majitele.Mrkni ještě na manuál a hledej.Stalo se mi jen zásek navi a pomohlo vyndání a zpět nandání CD a vše bylo OK.Nepospíchej na ni, je už To starší Dáma Laughing
Jóó a strojvedoucí??, a co za stroj vodíš??? na fotce to je origo Harlej davidovič ??? nebo ¨rejže???, a lokni odkud seš,,jako mašinfíra myslím někde u trati?? néé.
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  medabeda Sat Feb 27, 2010 10:22 am

Rejže VT 1100 C Shadow legenda s mojím podpisem úprav.Jinak na dráhu koukám Smile ,vidím totiž na traťový koridor Cool . Město Jirkov SČ.
medabeda
medabeda

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Re Radio a Navi

Příspěvek  maky Sat Feb 27, 2010 8:57 pm

Myslel sem si to, ta rejže je dost dobrá, taky vlastním Yamaha 80 RD s velkou kapotáží a paprskama, a o té tratí sem si to myslel, čumíme na stejnou já to mám z okna 20m v první linii- trať Kolín Cheb vede přes Lysou a já sem z Mostu,teda původem. No tak někdy dáme řeč, na srazu néé. A teď si myslím, že dostanem za to že tady tlacháme.Měj se maky Radio - CD 872631
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  medabeda Mon Mar 01, 2010 1:28 pm

Snad mi vyjde Mělník Laughing
medabeda
medabeda

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty RE Radio - Navi

Příspěvek  maky Mon Mar 01, 2010 9:10 pm

Hoy hoši, tak sem včera nasadil tu novou (starší) Ř.J. navi Carminat Nav I, po zapojení nastala extáze, ze tmy displeje na mně vykouk renaultí barevnej bobr, a já zajásal, předčasně, po zapnutí rádia bobr zhas, a displej potemněl až na malý obdelníček v levém horním rohu.(teda světlý a prázdný 3x1cm) a ani po hodině žádná změna,žádný časový údaj na zadání kodu, prostě jen obdelník a basta.Provedli jsme ještě na zkoušku výměnu rádia místo mého Tuner listu, kterej je asi po předešlejch pokusech bloklej, sme dali Cabase, a nic, žádná změna. Tak jsme ještě zkusili ten satelit a zase nic.Pořád ten bobr, nebo obdelník. scratch No a žadná změna ani s cd, prostě nic. Tak sem dnes musel zase volat do rendla a až mně přejde vztek, tak tam pojedu.Nemáte čirou náhodou někdo nějakou radu??????? (podotýkám, že odpojení baterky a všeho možného proběhlo se stále se opakujícím efektem) Tak aspoň za soucit díky. maky What a Face Sleep
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  XAO Fri Mar 05, 2010 6:18 pm

Upřímnou soustrast affraid
XAO
XAO

Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 26. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  maky Sat Mar 06, 2010 8:02 am

XAO napsal:Upřímnou soustrast affraid
,
Diky seš zlatíčko, ale povedla se mi neuvěřitelná věc, sehnal sem firmu, pak dám vědět, a tam mi prej vymažou kodovácí požadavek, prej je to již hotové a rádio hraje,Tak teď musím počkat do pondělí až mi přijde poštou. Tak uvidíme. Question buď bude rádio a cheers nebo to je v kélu a Evil or Very Mad tak ale za tu soustrast díky. čau maky
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  maky Mon Mar 08, 2010 9:27 pm

maky napsal:
XAO napsal:Upřímnou soustrast affraid
,
Diky seš zlatíčko, ale povedla se mi neuvěřitelná věc, sehnal sem firmu, pak dám vědět, a tam mi prej vymažou kodovácí požadavek, prej je to již hotové a rádio hraje,Tak teď musím počkat do pondělí až mi přijde poštou. Tak uvidíme. Question buď bude rádio a cheers nebo to je v kélu a Evil or Very Mad tak ale za tu soustrast díky. čau maky

Tak se stal zázrak a rádio přišlo a maká. Radio - CD 38652 navi dám přenosnou .Maky
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hynek Tue Mar 09, 2010 9:48 am

Tak je fajn, že to jede.
Pro ostatní by možná bylo dobré dát sem kontakt na firmu, kde tohle dělají.
Hynek
Hynek

Poeet p?íspivku : 151
Registration date : 18. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Radio - CD Empty Re:rádio CD

Příspěvek  maky Tue Mar 09, 2010 2:58 pm

Máš pravdu ať se zase někdo netrápí, služba fakt super. Stránky http://cheero.webpark.cz/index.htm mejl mají: cheero@centrum.cz
doporučuju Maky
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: