YouTube
+2
mkb
Koci
6 posters
Strana 1 z 1
YouTube
Zdravím bude nás víc? Klikni: https://www.youtube.com/watch?v=xTaA9PN_nGs
Koci- Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 17. 04. 09
Re: YouTube
Můžeš ten pgm poslat? Až někdy bude čas, tak to zkusím.
mkb- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 25. 04. 09
mkb napsal:Můžeš ten pgm poslat? Až někdy bude čas, tak to zkusím.
ZDRAVÍM CNC KOLEGU
TAK TADY TO JE: http://uloz.to/1841668/rgs.ncf POLOTOVAR X+480 X-480 Y+55 Y-65 FREZA DRAŽKOVAČKA DIA.0,5mm * VE FANUCU
JE TO ALE UDĚLANÝ JEN TAK CVIČNĚ "PRO EFEKT" ŘEZNÝ PODMÍNKY JE TŘEBA UPRAVIT
Zdraví Koci
www.mikrona.cz http://www.techtydenik.cz/cnc_vysledky.php
Gratuluji. Takové ocenění už má nějakou hodnotu.
Pgm jsem stáhl, musím předělat pro Acramatic, nebo Haidenhain. A zmenšit. Na mé stroje je to veký.
Jen pro pořádek. Týn nad Vltavou, neděláš pro Boháče?
Pgm jsem stáhl, musím předělat pro Acramatic, nebo Haidenhain. A zmenšit. Na mé stroje je to veký.
mkb napsal:Gratuluji. Takové ocenění už má nějakou hodnotu.
Ne pro Boháče nedělám (ikdyž se mě snažil taky přetáhnout) jsem v Mikroně ( máš tam www.mikrona.cz )
Ty děláš kde a máte tam dost práce, mi děláme od nedělní noční do sobotní ranní, ale taky se toho dost omezilo
P.S. taky jsme měli 2 MCFV1000 s Acramatikem rád vzpomínám na ten ř.s. moc dobře se to programovalo
Asi taky znáš pana Staňka z T-support dobrej člověk.
Štastnou cestu.
Mám malou dílnu v Benešově. Pana Staňka a T-support znám. Práce moc nemám, je to tak na přežití.
Ahoj.
Ahoj.
Koci napsal:Zdravím bude nás víc? Klikni: https://www.youtube.com/watch?v=xTaA9PN_nGs
Zdar, Pěkná práce
XAO- Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 26. 04. 09
Koci napsal:Zdravím bude nás víc? Klikni: https://www.youtube.com/watch?v=xTaA9PN_nGs
Ahoj lidi,
.... pokračování, pokus o nálepku (razítko pr.100mm) https://www.youtube.com/watch?v=zOEFpXNz3YU nepodařilo se mi najít vhodný font, tak zatím bez písma, ale se zadním světlem
Na sraz přijedu v sobotu
Zdraví Koci
Ty hračičko. Ale dobrý!!
A každý kdo půjde kolem, tak ho dostane na záda
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
trochu jsem brouzdal....... kochejte se
přihazuji: pro naše dítka bez řidičáku ...
přihazuji: pro naše dítka bez řidičáku ...
To auto sice nepatří do NAŠEHO fóra, ale dát sem to musel
Tuším, že Sali má obytný přívěs.......
Tuším, že Sali má obytný přívěs.......
Tušíš velmi správně, ale takový způsob tažení vleku jsem ještě nezkoušel. Řešení ovšem zaslouží milion bodů za originalitu.
Na letošní sraz jsem se chystal do sudu, ale maky psal něco o "klik klak skládacím karavanu" , kterým by přijel na sraz tak jsem na vážkách, jestli vzít letos opět vlek nebo zamluvit sud!?
Na letošní sraz jsem se chystal do sudu, ale maky psal něco o "klik klak skládacím karavanu" , kterým by přijel na sraz tak jsem na vážkách, jestli vzít letos opět vlek nebo zamluvit sud!?
sali- Poeet p?íspivku : 684
Registration date : 08. 11. 08
Není to krásná reklama sice to není SCENIC ale i tak..............
Řekl bych, že tato reklama nelže.
Řekl bych, že tato reklama nelže.
JAK DOSTAT DÍTĚ Z AUTA?
Dostal jsem emailem toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=qwYZuFrJObY&feature=player_embedded
Kdyby ten klučina seděl ve SCENICu, tak by sem se nedivil, ale ŠKODA 120
https://www.youtube.com/watch?v=qwYZuFrJObY&feature=player_embedded
Kdyby ten klučina seděl ve SCENICu, tak by sem se nedivil, ale ŠKODA 120
Zdarec Sali, cesta do pekel je dobrými skutky (předsevzetími) dlážděná, oumysl byl, že sbalím courák a hojalaá, ale ad. 1: žena mě přesvědčila, že na to už sme dost starý a ať bleskově objednám pokojíček, že tam je i sprcha a WC, a všechen komfort.
Ad.2: z jara si synek vymyslel abych bydlík opevnil, že ho zatáhne do Liberce na letiště a nechá přes léto jako daču. No a já protože musím poslouchat své budoucí chlebodárce, tak je objednaná cimérka na Mělníku (teda pro opožděnost bez soc.)ale je, a přívěs je rozebrán. Ale ono se to jednou šikne a já s ním také vyrazím. Jinak je to přívěs vlastní výroby a konstrukce z roku 1980( stavěl sem ho přes zimu a počas svaťáku, ) Dle nápadu z Kutila ( pro vás mladší časopis pri šikulky "Urob si sám") z ročníku tuším 1979, kde byl couráček lehounkej pro 2 lidi, a skládá se jako krabice - pevný podvozek se spodní vanou 90cm, na něm boky na pantech (ty jsou různě dlouhé pro pravý a levý bok) a čela ty se zavírají jako poslední a navrch se položí střecha. Z toho vyplývá, že i nábytek je skládací a já to upravil tak, že je pro 4 lidi, celokovové konstrukce a zvenku potažen válcovaným hliníkovým plechem, do profilu vyplněn 3cm polystyrénem a zevnitř 3mm silnou leteckou překližkou. Ten přívěs je sklopenej 105cm vysokej, 2x3,8m bez voje. Při postavení je uvnitř 2m výška.Klasika sedačka se stolkem, kterej se sklopí a je postel pro 2 -140cm, na straně s ojí a dveřmi je rozkládací dvou lůžko.( teda1,5 lůžko klasiky -135cm.) Jinak normál otevíraci okna ze Senetářova v lištách. No a za ta léta co ho mám sem s ním byl 8x na Zemplínské šírave, naposled v roce 1988., Pak dlouho stál, jezdila se Itálie Bibione a Lignáno, pak Španělsko Peniscola (ano je to od penisu), také Kréta, tak tam všude busem a érem a do Chorvatska sice vozem, ale bez couráku. Tak před 3 lety, ho syn vytáhl,(teda přívěs) oprášili sme ho a STK, a už zase jezdí na letiště po Čr. Kluk lítá na větroni, tak to tahá aby bylo kde spát s rodinkou, toť vše. Tak se omlouvám, že jsem Tě vybuntošil, maky
Ad.2: z jara si synek vymyslel abych bydlík opevnil, že ho zatáhne do Liberce na letiště a nechá přes léto jako daču. No a já protože musím poslouchat své budoucí chlebodárce, tak je objednaná cimérka na Mělníku (teda pro opožděnost bez soc.)ale je, a přívěs je rozebrán. Ale ono se to jednou šikne a já s ním také vyrazím. Jinak je to přívěs vlastní výroby a konstrukce z roku 1980( stavěl sem ho přes zimu a počas svaťáku, ) Dle nápadu z Kutila ( pro vás mladší časopis pri šikulky "Urob si sám") z ročníku tuším 1979, kde byl couráček lehounkej pro 2 lidi, a skládá se jako krabice - pevný podvozek se spodní vanou 90cm, na něm boky na pantech (ty jsou různě dlouhé pro pravý a levý bok) a čela ty se zavírají jako poslední a navrch se položí střecha. Z toho vyplývá, že i nábytek je skládací a já to upravil tak, že je pro 4 lidi, celokovové konstrukce a zvenku potažen válcovaným hliníkovým plechem, do profilu vyplněn 3cm polystyrénem a zevnitř 3mm silnou leteckou překližkou. Ten přívěs je sklopenej 105cm vysokej, 2x3,8m bez voje. Při postavení je uvnitř 2m výška.Klasika sedačka se stolkem, kterej se sklopí a je postel pro 2 -140cm, na straně s ojí a dveřmi je rozkládací dvou lůžko.( teda1,5 lůžko klasiky -135cm.) Jinak normál otevíraci okna ze Senetářova v lištách. No a za ta léta co ho mám sem s ním byl 8x na Zemplínské šírave, naposled v roce 1988., Pak dlouho stál, jezdila se Itálie Bibione a Lignáno, pak Španělsko Peniscola (ano je to od penisu), také Kréta, tak tam všude busem a érem a do Chorvatska sice vozem, ale bez couráku. Tak před 3 lety, ho syn vytáhl,(teda přívěs) oprášili sme ho a STK, a už zase jezdí na letiště po Čr. Kluk lítá na větroni, tak to tahá aby bylo kde spát s rodinkou, toť vše. Tak se omlouvám, že jsem Tě vybuntošil, maky
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: