mapy
+11
nastenka
vlkr
hallda & hallyna
lubo79
Jozo_PP
mkb
Manovar
grand20_16v
MartinLM-SK
xxmirek
vlvacha
15 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: mapy
Nepíšeš, co si zaplatila za češtinu, já ti bohužel nemohl jinak pomoci, mám CNI 1, a čeština mě stála 2 litry.
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Čeština 2000,-, mapy (centrální Evropa+východní Evropa 1000,-). Tu východní Evropu nemám nahranou, jen na CD, v případě potřeby to budu přehrávat jen z CD, ať si nevymažu českou.
Jiřina- Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 24. 01. 14
. ZDRAVIM SLO BY POSLAT KONTAKT NA LIDI KDO VAM VYPALIL MAPY A CESTINUJiřina napsal:Čeština 2000,-, mapy (centrální Evropa+východní Evropa 1000,-). Tu východní Evropu nemám nahranou, jen na CD, v případě potřeby to budu přehrávat jen z CD, ať si nevymažu českou.
dudu0- Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 26. 05. 12
duduO napřed si doplň podpis abychom věděli co ti poradit a také jakou máš navi zda CNI I, nebo CNI II.
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
mam cn2 scenic 2007. koupil jsem druheho k cervenemumaky napsal:duduO napřed si doplň podpis abychom věděli co ti poradit a také jakou máš navi zda CNI I, nebo CNI II.
dudu0 napsal:. ZDRAVIM SLO BY POSLAT KONTAKT NA LIDI KDO VAM VYPALIL MAPY A CESTINUJiřina napsal:Čeština 2000,-, mapy (centrální Evropa+východní Evropa 1000,-). Tu východní Evropu nemám nahranou, jen na CD, v případě potřeby to budu přehrávat jen z CD, ať si nevymažu českou.
Tady je ta firma, od které mám mapy: http://www.navigacecesky.cz/page_car_RENAULT.php
Jiřina- Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 24. 01. 14
dekuji moc cestina i mapy jsou v aute nahrane.Jiřina napsal:dudu0 napsal:. ZDRAVIM SLO BY POSLAT KONTAKT NA LIDI KDO VAM VYPALIL MAPY A CESTINUJiřina napsal:Čeština 2000,-, mapy (centrální Evropa+východní Evropa 1000,-). Tu východní Evropu nemám nahranou, jen na CD, v případě potřeby to budu přehrávat jen z CD, ať si nevymažu českou.
Tady je ta firma, od které mám mapy: http://www.navigacecesky.cz/page_car_RENAULT.php
Aký ročník map nahrávajú do navigácie?
Ivan- Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 08. 09. 11
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: