Drk (navijk) na rezervn kolo
+37
Vratik
wow
Niecze
deif
Memphis
loonn
Karluo
R-jeek
sali
MacaC
pepek
piggy
pokemon1
dudu0
pet123
martin.kazik
_Mickey_
Mamut
ravachol
Hynek
vecino
bambinot
ScenicNoir
berko
mildaus
pirduch
brk
xxmirek
Ka + Mra
Kopy
Frodo
Ruda
jaris
svar
pepabor
Lazak
hudy
41 posters
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Drk (navijk) na rezervn kolo
hudy napsal:Pnov a dmy, kolik by teda bylo zjemc o ten navijk, e bych peci jenom zkusil napsat Renaultu o njakou tu podnou mnostevn slevu ...
A jak to vypad s tvoj poptvkou?? Zjistil si nco?
Kopy- Poeet p?spivku : 259
Registration date : 19. 02. 09
Tak koukm,e drk rezervy je zde stle hav tma Tak nov origo dl jsme u taky odepsali, v tom Renaultu u nevd,co by si za to ekli Moje mma, jakoto zamstnanec Renaultu m monost 30% slevy, ale i tak mi to stejn pijde strn moc. Kdy pominu monost domc vroby Svara tak by bylo dobr se tady domluvit, e kdyby zde nkdo irou nhodou objevil na vrakoviti vc ne 1 kousek pro sebe, tak d vdt. Soused na na chat m vrakovit na Renaulty, tak u jsem zakolovala taku, a se popt. J, hold je to nedostatkov zbo
Aspo u jsem donutila manela nco podniknout. Kdy jsem mu pedtala vae pbhy s pchlmi koly bez rezervy,tak u se rozhoupal a zaal shnt
Aspo u jsem donutila manela nco podniknout. Kdy jsem mu pedtala vae pbhy s pchlmi koly bez rezervy,tak u se rozhoupal a zaal shnt
Ka + Mra- Poeet p?spivku : 13
Registration date : 25. 02. 09
Tak m napadlo, e kdy ztra jedu na STK, jesi bych radji neml pihodit do kufru jedno rezervn kolo, te se dost mluv o tom, e brzy pestane bt rezerva v povinn vbav, ale nikdo se nezmnil, e by u te byla nepovinn v ppad e mm sadu na nouzov dohutn. A navc, u t sady je lahev z njakm latexem, kter m omezenou ivotnost (na t m lahvi je uvedena pouitelnost tum 4 roky).
Jet jeden dotzek na Ka-Mru, me prosm zjistit kolik pesn by ten navijk u Rendla stl (objevuj se tu odhady nco mezi 6000 a 10000, ale nic konkrtnho). Ml by k tomu bt i takov plastov doraz, ten dajn stoj cca 300 K (viz obr.)
Jet jeden dotzek na Ka-Mru, me prosm zjistit kolik pesn by ten navijk u Rendla stl (objevuj se tu odhady nco mezi 6000 a 10000, ale nic konkrtnho). Ml by k tomu bt i takov plastov doraz, ten dajn stoj cca 300 K (viz obr.)
Hudy, v pondl ti to zjistm
A jak se tady pt na rezervu pi STK - tak prv dorazil manel z "rachoty", tak jsem se ho hned zeptala, protoe byl na STK s nam Grandkem ped mscem a tvrd, e rezerva bt nemus, e nen psan v techniku a tyhle auta maj vyjmku. Jenom by si asi ml mt v podku tu dohusovac sadu.
A jak se tady pt na rezervu pi STK - tak prv dorazil manel z "rachoty", tak jsem se ho hned zeptala, protoe byl na STK s nam Grandkem ped mscem a tvrd, e rezerva bt nemus, e nen psan v techniku a tyhle auta maj vyjmku. Jenom by si asi ml mt v podku tu dohusovac sadu.
Ka + Mra napsal:Hudy, v pondl ti to zjistm
Ahojte,
j mm tak auto bez rezervy, mm pouze opravnou sadu. V loskm roce - kvten, jsem byl s autem na STK, kde jsem jim ekl, e nemm rezervu, pouze sadu. dn negativn reakce, technik mi pouze sdlil, e tato auta maj vyjmku. Na stav opravn sady se ani neptal.Take asi bych neml obavy z njakho problmu na STK. Ale rezervn kolo je velice dobr vc. Je to urit lepne opravn sada. A si politici kaj co chtj, j si rezervu podm !!!!!!!!!!!
xxmirek
Tak jsem byl v sobotu na STK, skontroloval jsem jesi vechno svt, podval se jesi mm vechnu povinnou vbavu, pro jistotu hodil do kufru rezervn kolo (dojezdovku), kdyby se nhodou chtlo technikovi mt nco proti tomu e nemm rezervu a jel jsem. Byl jsem ale zden, mlem m vyhodil, e mm v kufru rezervn kolo. Rezerva pr mus bt pevn pidlan k vozidlu nebo bt umstn na mst j urenm. No, chvli m dusil, prostudovval veker vyjmky zapsan v TP a zaal dlat pednku, e bu musm mt rezervn nebo dojezdov kolo pevn pipevnn nebo msto toho mu mt sadu na nouzov dojet, ale to pouze v ppad e budu mt njak speciln pneumatiky s vztuhou o co (o nich je zmnka v TP v kolonce dal zznamy, kde mm mimo jin uvedeno toto: "205/650 R 440A 94 H(V) - umouj nouzov dojet v ppad defektu")atd. V kadm ppad nesmm mt rezervn kolo v kufru. Nakonec mi teda nakzal, e jsem tam s sebou dn kolo neml, jinak e by m nesml pustit.
HOY, mm dojem ,e si soudruh z TK trochu plete pojmy . Neml na mysli systm PAX ? http://www.autolinhart.cz/renault-navody.html nvod Scenic II 2003-2005 str. 2.23 Sada pro opravu pneu lze snad pout na jakkoliv pmeumatiky, nebo se mlm ?
jaris- Poeet p?spivku : 256
Registration date : 18. 01. 09
Drk(navijk)na rezervn kolo
Zdravm,
mm dotaz na Svara,v em je problm,e se mus drk mnit? Dneska jsem zkouel spustit rezervu a spadla mi tak o 15-sel a n u nela.Tak jsem musel pod auto a cel to odroubovat i s kolem.Prostk jsem to troku olejem a troku hrub sly taky pomohlo Kdy se vyto cel lanko,tak bylo v jednom mst jakoby zalomen,ale ne peruen! Zkouel jsem to prkrt protoit obma smry a vcelku chodilo voln,jen musm vce zathnout ne pekonm to zalomen na lanku.
bambinot
mm dotaz na Svara,v em je problm,e se mus drk mnit? Dneska jsem zkouel spustit rezervu a spadla mi tak o 15-sel a n u nela.Tak jsem musel pod auto a cel to odroubovat i s kolem.Prostk jsem to troku olejem a troku hrub sly taky pomohlo Kdy se vyto cel lanko,tak bylo v jednom mst jakoby zalomen,ale ne peruen! Zkouel jsem to prkrt protoit obma smry a vcelku chodilo voln,jen musm vce zathnout ne pekonm to zalomen na lanku.
bambinot
bambinot- Poeet p?spivku : 103
Registration date : 04. 03. 09
Nevm nic o njakch vmnch. Zlomen lanko nesprav, pome jedin vmna za nov
svar- Poeet p?spivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
No Hudy, byl si moc aktivn
Jinak cena drku /navijku/ je 8.050, vetn DPH. Je to cena ze Zlina, ale myslm, e se to jinde moc liit nebude.
Jet jsem se ptala na tu mnostevn slevu a moc vs tu nepotm, na tyto dly se mnostevn slevy neposkytujou
No a do tetice veho zlho - u ns na vrakoviti navijk nemaj, dokonce tam jet nikdy nemli bouranho Granda a to to vrakovit funguje u pknou dobu. K.
Jinak cena drku /navijku/ je 8.050, vetn DPH. Je to cena ze Zlina, ale myslm, e se to jinde moc liit nebude.
Jet jsem se ptala na tu mnostevn slevu a moc vs tu nepotm, na tyto dly se mnostevn slevy neposkytujou
No a do tetice veho zlho - u ns na vrakoviti navijk nemaj, dokonce tam jet nikdy nemli bouranho Granda a to to vrakovit funguje u pknou dobu. K.
Omg tak to jsem od Rencka neekal, e takovou malikost budou stlet za takto nehorzn penze. Taky hledm navijk + rezervu.
vecino- Poeet p?spivku : 170
Registration date : 24. 03. 09
vecino napsal:Omg tak to jsem od Rencka neekal, e takovou malikost budou stlet za takto nehorzn penze. Taky hledm navijk + rezervu.
Roma+Jara napsal:
A taky aby to mlo navijk s rezervou, a neroz nae ady se shnnm navijku R.
Co je navijk ? Kdy se ekne navyjk, tak si pedstavm njakho jeepa s navijkem ...
Zdravm, take u jsi asi pochopil pro jsem to psala
Jooo ... u jsem to jasn pochopil . Nael jsem v kufru elektrickou lepic sadu, kter vypad tm pln stejn jako ta v lnku: Neumte mnit pchl kolo? Zalepte ho . Mte ji taky ? Docela uvauju, e bych se na ni spolhal ... jasn nezalep ve, ale jako nouze lep ne nic ne.
Siln m odr cena orig. navijku od renck ... vozit rezervu v kufru nen dobr a hlavn zabr msto.
Siln m odr cena orig. navijku od renck ... vozit rezervu v kufru nen dobr a hlavn zabr msto.
vecino- Poeet p?spivku : 170
Registration date : 24. 03. 09
Tk, a je doma
Zdravm a po del odmlce se zase hlsme, protoe se musm pochlubit se svm "lovkem". Kdy jsem nkolik msc bez spchu shnl navijk nebo aspo dojezdovou rezervu teba z "kraase", nejastj odpov byla, e jsem dnes u asi pt co vol na navijk. Potom jsem volal na inzert na S Bazaru "ND na Scenic II 04". ekl jsem, e mm Granda jen s lepc sadou a on na to "no j mm taky Granda, ale s rezervou". Take jsme pokraovali dl a dolo i na to, e m dokonce i navijk, ale ne pochopil o co se jedn..... musel jsem mu vysvtlit jak je to uchycen a jakm zpsobem se spout rezerva. Navijk i s novou plnohodnotnou pneu mi poslal potou. Za pneu chtl 1500 a za navijk nevdl. Dohodli jsme se na 3000 za komplet. Byl jsem astn a nedokav, kdy dorazil balk bylo ve super a do t doby, ne jsem objevil, e je kotva odstihnut od navijku. Natst hned nad roubem, take mal zkrcen lanka (po mal prav v dln) nen na zvadu. Borec netuil co ml za "zlato" a pesto, e jsem mu dal pesn nvod jak pneumatiku spustit, tak to pos.....
Take jak z toho plyne pouen? Volat a ptt se na vechny scniky II, ne jen na Granda a teba z toho nakonec Grand pece jen bude.
J.
Take jak z toho plyne pouen? Volat a ptt se na vechny scniky II, ne jen na Granda a teba z toho nakonec Grand pece jen bude.
J.
Gratuluji k lovku.
Jak tak na to koukm, tak je ten navijak docela pkn ponienej prodou (orezavl sti, oloupana barva). To za ty penze co za to chtj v renaultu, by si to teda zaslouilo mnohem kvalitnj materil, kter je odoln aspo proti vod, kdy u je to ve spodu auta voln pstupn ckancm a povtrnostnm vlivm.
Jak tak na to koukm, tak je ten navijak docela pkn ponienej prodou (orezavl sti, oloupana barva). To za ty penze co za to chtj v renaultu, by si to teda zaslouilo mnohem kvalitnj materil, kter je odoln aspo proti vod, kdy u je to ve spodu auta voln pstupn ckancm a povtrnostnm vlivm.
Tak tos ml z p.....e kliku. Narazit na nkoho, kdo nev, jak m poklady a jet je rd, kdy se toho zbav za pusu........
navijk - prosm
Tak j bych se taky chtl pihlsit, u chvlenho "svara", pokud u nabhla seriov vroba ..., e bych ml zjem o jeden kus.
Vozm dvojata, dceru a manelku. Nedovedu si pedstavit, nkde daleko od domova, velk defekt.
Abych to nezamluvil, bylo by mon nechat vyrobit pro m jeden kus ?
Hynek
Vozm dvojata, dceru a manelku. Nedovedu si pedstavit, nkde daleko od domova, velk defekt.
Abych to nezamluvil, bylo by mon nechat vyrobit pro m jeden kus ?
Hynek
Hynek- Poeet p?spivku : 151
Registration date : 18. 10. 09
Hoj hoj chlapi, tak sem tak zaal eit problm navijku a mm jen malou otzku na [b]svara, co to tam m za ten nekov pevod, z eho to je, pe pr soustek z brzd nklaku a je to, love nepamatuju se e by na brzdch byl njak nekov pevod,(pedpokldm,e je to nekov pevod kvli samosvornosti,rna by byla nepraktick), tak soukr kpni boskou a se mohu pustit do kopie.(nejhor je vymlet co u je vymylen, Jra Cimrman) zatm dky maky
maky- Poeet p?spivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
maky napsal:Hoj hoj chlapi, tak sem tak zaal eit problm navijku a mm jen malou otzku na [b]svara, co to tam m za ten nekov pevod, z eho to je, pe pr soustek z brzd nklaku a je to, love nepamatuju se e by na brzdch byl njak nekov pevod,(pedpokldm,e je to nekov pevod kvli samosvornosti,rna by byla nepraktick), tak soukr kpni boskou a se mohu pustit do kopie.(nejhor je vymlet co u je vymylen, Jra Cimrman) zatm dky maky
Nazdar hoi, svare,te sem zase chvilku na netu a tak Ti musm potvrdit, e co se te st,tak sem star ne ivoin uhl, ale mlad ne hnd.No v autodln nemakm od roku 1980, tak to opravdu dvno,ale tak sem se zase dval na ten origo navijk a nejvc mi to pipomn klikov spout okna ve dvech, ale to nevm nebo dnej nevlastnm, a pijde mi to dost kehk(ty koleka v nm byly ze slitiny a obas praskly).Jo a sem na uku kde se uily vadleny a dnes sme umleck kola. Kde mistruje ty? dle vkon asi taky auta, nebo zmeniina?? au maky
Navijk
Zdravm vetkch,
mm GrandScenica nieo viac ako mesiac, a tie ma hnevalo, e nem rezervu. Vaka tomuto fru som problm vyrieil, hlavne som priiel na to o vlastne potrebujem a zaal som obsiela e-mailami vrakovisk. Dostal som ho kpi v Sobslavi - www.autodilysobeslav.cz . Stl ma 2500,- K. Takkomu sa chce nech tam sksi psnu. Dohoda je s nimi vemi dobr a maj vetko mon na GrandScenica.
mm GrandScenica nieo viac ako mesiac, a tie ma hnevalo, e nem rezervu. Vaka tomuto fru som problm vyrieil, hlavne som priiel na to o vlastne potrebujem a zaal som obsiela e-mailami vrakovisk. Dostal som ho kpi v Sobslavi - www.autodilysobeslav.cz . Stl ma 2500,- K. Takkomu sa chce nech tam sksi psnu. Dohoda je s nimi vemi dobr a maj vetko mon na GrandScenica.
ravachol- Poeet p?spivku : 1
Registration date : 04. 03. 10
Zdarec hoi, tak derem dnenho poledne sem se stal tak majitelem drku na rezervu ( teda musm piznat, e svar poradil hlavn soustku) pak to ji byla rutina. No a v ploze je foto, maky[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img833/7842/obraz001qs.jpg][/IMG]
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img833/495/obraz002u.jpg][/IMG]
URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/obraz008ii.jpg/][IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img163/6407/obraz008ii.jpg][/IMG][/URL]
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img833/495/obraz002u.jpg][/IMG]
URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/obraz008ii.jpg/][IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img163/6407/obraz008ii.jpg][/IMG][/URL]
Blahopeju k vsledku, akort se mi nechtly natat vechny fotky, ale doku si to pedstavit nebo se podvm v Mlnku, kdy Ti padla ta dovolen
Tak uz som aj ja hrdym majitelom Svarovho umeleckeho diela. Vcera sme si urobili vylet do Zlinskej ZOO (vrelo odporucam) a nasledne sme navstevou pootravovali velmi pohostinnu Svarovu rodinku (este raz dakujem za skvelu pohostinnost). V priebehu reci o vsetkom moznom, samotny majster behom 10min namontoval navijak. Takze uz mi ostava len zohnat nejaky starsi plechac co tam zavesim a mam to komplet. Inak aj v Kromerizi su nadherne miesta, ktore sa oplati vidiet (napr. biskupsky palac s okolitymi zahradami). Len po celom dni v ZOO uz nik z nasej partie nemal naladu na dalsie chodenie, takze az nabuduce.
Mamut- Poeet p?spivku : 40
Registration date : 05. 08. 10
Jsem rd, e jsi spokojen se vm, co se odehrlo od pjezdu a po odjezd od ns. Nkdy pt......
Tak se kluci musm pochlubit...nasel jsem inzerat http://auto.bazos.cz/inzerat/15945286/RENAULT-SCENIC-GRAND-II.php , zavolal, domluvil se svarou odvoz (pac ja to mam kolem 120 km) a uz lezi u svary doma.
Mel by to byt komplet navijak, cela ta zezlezna konstrukce, kryt na vyfuk a jeste original rezervicka.
Tak jsem na to zvedavej, uvidim to na zivo asi nejdriv tak za mesic, ale docela se tesim ;-)
Sup sup, ocekavam gratulace a blahoprani :-D
Mickey
Mel by to byt komplet navijak, cela ta zezlezna konstrukce, kryt na vyfuk a jeste original rezervicka.
Tak jsem na to zvedavej, uvidim to na zivo asi nejdriv tak za mesic, ale docela se tesim ;-)
Sup sup, ocekavam gratulace a blahoprani :-D
Mickey
Naposledy upravil myckei dne Tue May 15, 2012 6:27 am, celkov upraveno 1 krt
_Mickey_- Poeet p?spivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 3 z 8
Povolen tohoto fra:
Nemete odpovdat na tmata v tomto fru