Drk (navijk) na rezervn kolo
+37
Vratik
wow
Niecze
deif
Memphis
loonn
Karluo
R-jeek
sali
MacaC
pepek
piggy
pokemon1
dudu0
pet123
martin.kazik
_Mickey_
Mamut
ravachol
Hynek
vecino
bambinot
ScenicNoir
berko
mildaus
pirduch
brk
xxmirek
Ka + Mra
Kopy
Frodo
Ruda
jaris
svar
pepabor
Lazak
hudy
41 posters
Strana 4 z 8
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Drk (navijk) na rezervn kolo
:-D
Neser a zapni si skype, potrebuju te zjebat ;-)
Mickey
Neser a zapni si skype, potrebuju te zjebat ;-)
Mickey
_Mickey_- Poeet p?spivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
Kluci, ride se heslem "vzdy pripraven"...nemuzete mi nekdo sim vyfotit jak je navijak primontovan k autu...a hlave spis jak se k nemu dostava z kufru?
Abych potom nebloumal, kam to placnout. Sveho mazla bohuzel nemam doma, tak nemuzu badat.
Diky Mickey
Abych potom nebloumal, kam to placnout. Sveho mazla bohuzel nemam doma, tak nemuzu badat.
Diky Mickey
Zespodu m 3 rouby, na ty to pithne. Zevnit za pravm zadnm (6) sedadlem, kdy ho vyklop je v koberci krytka. Tu vythne a jsi na ovldn. P.S. Blahopeju k lovku
svar- Poeet p?spivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Zdarec mikeuku, tak vzhledem k tomu, e m origo, nen co eit, to je ( jako ostatn cel auto) blbuvzdorn a jinak, ne sprvn to namontovat nejde. Je to na tech roubech kter umj z podlahy pod autem. Jsou to 8 ky , tak, e si kup 3 samosvorn matky a podloky ploch velk a provky, s tm drkem a krycm plechem vlez pod auto vem si sebou 13 kl a ty matky s podlokama. Plcne to tam zespoda, uthne a m to nejhor zasebou. Pak oteve kufr sund podlku a zvedne pravou sedaku ve tet ad, myckei! pravou kdy um do kufru a na podlaze je takovej vkrojek v kobereku a pod nm je gumika tu vyloupni a kouk na tebe hlava roubu od navjku. Na jednu stranu to kolo jde nahoru, to na druhou kolo jde dolu. no a spust, vythne nacvakne rezervu a vyto nahou. To ve. v jednoduchosti je krsa.mj se
maky- Poeet p?spivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Tak tys to koupil s celm rmem.... tak se nejdve kouki pod auto zda tam ten rm u nem, pakli e ano bude stait jen ten mal drk co je s tm mechanismem pod tou uovkou, a kdy n tak to tam prdni cel ale to pak mus zjisti jak e ms koupi rouby nebo matky????
No ja myslim, ze ram tam mam, ale uvidime, podivame, ale az budeme mit auti doma.
Je v kosmetickem salonu na opravu promacklin (jedna mala je moje, jedne mega je od maminy).
Jinak panove dekuji za rady, snad to tam potom nejak namontuju a prirezervuju a budu uplne nejvic nejlepsi grandak s rezervou :-)
Mickey
Je v kosmetickem salonu na opravu promacklin (jedna mala je moje, jedne mega je od maminy).
Jinak panove dekuji za rady, snad to tam potom nejak namontuju a prirezervuju a budu uplne nejvic nejlepsi grandak s rezervou :-)
Mickey
Nojo, gratuliruju, ale nevejskej, ta uovka je takov rezerva naprd. Sm se s n jet jen 80tkou, a jet na n naloenej z jugoky 80tkou?????? no radji kdy pojede nkam dl tak tam radji str normln kolo!!!!!
To je jasnyyyy...po CR tam necham uzovku cervenouckou a na tech 14 dni mimo tam placnu plnohodnotnyho zimaka a jedeeem.
Stejne doufam, ze to nebudu potrebovat, ale jistota pul zdravi.
Mickey
Stejne doufam, ze to nebudu potrebovat, ale jistota pul zdravi.
Mickey
GRATULUJU
vypada ale byt docela rezaty, ne to namontuje podn to promazej
auto bez navijaku (Hudyho):
auto s navijakem (majitel neznm, pvodn Lazakovo)
vypada ale byt docela rezaty, ne to namontuje podn to promazej
auto bez navijaku (Hudyho):
auto s navijakem (majitel neznm, pvodn Lazakovo)
Naposledy upravil hudy dne Wed May 16, 2012 7:39 am, celkov upraveno 1 krt
No dy to povdm, obr:1 auto bez navijku ale s rmem....obr: 2 auto s rmem a navijkem.jo a ano oistit, namazat, natt a m feka!!!!!
Hudy dikes za fotky.
Simte, kdyz uz jsi v tom, fotni mi to i z kufru jak to tam vypada u PRAVEHO sedadla ve treti rade :-D
Diky za spolupraci :-)
Mickey
Simte, kdyz uz jsi v tom, fotni mi to i z kufru jak to tam vypada u PRAVEHO sedadla ve treti rade :-D
Diky za spolupraci :-)
Mickey
Jeee Hudy, na t druh fotce je moje krsn ruka to jsem ti kdysi poslal, pln jsem na to u zapomnl ty jeden archivi
Lazak
Lazak
Aha, takze hudy neni v tom, to jenom nasel ty fotky, co Lazak bordelar nemoh najit ;-)
No neva hudy, kdyby se ti chtelo, muzes to blejsknout. Ale stejne si pro to pojedu az tak prvni vikend v cervnu nejdriv.
Mickey
No neva hudy, kdyby se ti chtelo, muzes to blejsknout. Ale stejne si pro to pojedu az tak prvni vikend v cervnu nejdriv.
Mickey
No myckeii, kdybys nebyl lnej jak vandrk v kvtnu... tak bys hned na zatku tohoto vlkna ty fotky nael hned.....jsou tam dodnes.... a doufm, e doraz na sraz....
No maky linej, to ja jsem, to je fakt ;-)
Fotka je na prvn strane (jsem ji krapitko prehlidnul nebo co), ale neni tam pohled z kufru...a na sraz nedorazim, dyt jsem pisal, ze mam auto u kosmeticky (teda je to chlap).
A hotove bude pristi tyden nekdy, jeste nevi kdy.
Mickey
Fotka je na prvn strane (jsem ji krapitko prehlidnul nebo co), ale neni tam pohled z kufru...a na sraz nedorazim, dyt jsem pisal, ze mam auto u kosmeticky (teda je to chlap).
A hotove bude pristi tyden nekdy, jeste nevi kdy.
Mickey
Tak jsem zjistil, e by se mi rezerva taky hodila. Poprosil bych "svara" o dob dodn a cenov relaci... Zda-li by byl ochotn to vyrobit...
martin.kazik- Poeet p?spivku : 81
Registration date : 19. 03. 12
Doporucuju napsat svarovi spravu.
On ceny verejne nesiri, takze se s nim muzes domluvit osobne. Je to co kus, to original :-)
Mickey
On ceny verejne nesiri, takze se s nim muzes domluvit osobne. Je to co kus, to original :-)
Mickey
Tramtadadaaaaaa!
Navijak je doma cilize na aute.
U svary jsem provedl demontaz z toho zeleznyho kusu, bo ten samozrejme mam na aute (manik tvrdil, ze bez nej to nema smysl), namontoval na 3 srouby a je toooo.
Predtim samozrejme promazal, prostrikal a vse facha.
Jinak svara rikal, ze prodejce je pomerne sympatak, pokecali, kavicka a rikal, ze ty navijaky obcas miva, ale ze je o ne velkej zajem, ze jsou hned pryc.
Tudiz pokud chcete, mam na nej mejl i telefon a muzete ho bombardovat ;-)
Rezervovany Mickey
Navijak je doma cilize na aute.
U svary jsem provedl demontaz z toho zeleznyho kusu, bo ten samozrejme mam na aute (manik tvrdil, ze bez nej to nema smysl), namontoval na 3 srouby a je toooo.
Predtim samozrejme promazal, prostrikal a vse facha.
Jinak svara rikal, ze prodejce je pomerne sympatak, pokecali, kavicka a rikal, ze ty navijaky obcas miva, ale ze je o ne velkej zajem, ze jsou hned pryc.
Tudiz pokud chcete, mam na nej mejl i telefon a muzete ho bombardovat ;-)
Rezervovany Mickey
petrav.posta@seznam.cz
.svar napsal:Za pravou posledn sedakou je gumov ucpvka v podlaze a pes ni se d dostat k ovldn navijkupepabor napsal:diky jete dotaz ten navijk se ovld zevnit z kufru? a nevi kolik stoji. "pepabor"svar napsal:Je to odzkouen v 7 mstnm a funguje s plnohodnotnou rezervou. Jezdm tak u rok a zatm pohoda, sund avm ji akort kdy mnm kola na obdob (lto- zima).pepabor napsal:Zdary eim problem s pidlnim kola jde ten navjk i do 7mistneho granta? Ta rezerva se tam vejde klasick?Zatim dik "pepabor"
Ahoj jsem tady nov, koupila jsem si ped 14dny 7mstnho granda a shnm navijk na rezervu , etla jsem e jste ho vrobil,bylo by mon se s vmi dohodnout na jeho vrob nebo nemte jeho vkres?,jsem ze zlna.dkuji za odov
pet123- Poeet p?spivku : 5
Registration date : 10. 07. 12
zdravim ted jsem nasel original drzak rezervy i s rezervou kbyby mel nekdo zajem. je na bazosi za 3500kc
dudu0- Poeet p?spivku : 22
Registration date : 26. 05. 12
navijak rezervy
Tak jsem shanel navijak rezervy + nejakou rezervu.Svar mi slibil za slusny peniz navijak home made,ale kdyz jsem jel dnes do Plzne,tak jsem se zastavil na vrakarne a poptal jsem se.Navijak byl na jednom aute + jeden novy disk r16 a par dalsich drobnosti a platil jsem komplet 2050,-
Pan asi nevedel jaky poklad ma na place.
Jinak svarovi musim poslat zpravicku aby se s navijakem nedelal,ze mam uz doma jiny.
Pan asi nevedel jaky poklad ma na place.
Jinak svarovi musim poslat zpravicku aby se s navijakem nedelal,ze mam uz doma jiny.
pokemon1- Poeet p?spivku : 38
Registration date : 08. 03. 13
maj vechny Grandy takhle eenou rezervu nebo jen 7-mi mstn?
piggy- Poeet p?spivku : 19
Registration date : 20. 03. 13
Pokud je grand, tak je to stejn, akort v 5 mstech m vc lonho prostoru. Krtk m rezervu uvnit
svar- Poeet p?spivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 4 z 8
Povolen tohoto fra:
Nemete odpovdat na tmata v tomto fru