pojistky
5 posters
Strana 1 z 1
pojistky
neví náhodou někdo jak se dostat bez násilí k pojistkám v prostoru motoru,mám spálenou pojistku na vyhřívání zadního okna vidím ale nemůžu se k ni dostat
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
Re: pojistky
Tak jsem se dozvěděl dvě možnosti. První je vytáhnout baterku, odšroubovat celý kastl s pojistkama- jsou tam šrouby dole, kastl rozdělat a vyměnit pojistku. Druhá možnost- odšroubovat hlavní přívod- červený silný kabel (13 klíč) a vytáhnout panel s pojistkama směrem k baterce. Nemám to odzkoušené, takže nemůžu potvrdit. Třeba to vyzkouší někdo jiný a pochlubí se s výsledkem.
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
pojistky
dík,zítra se na to vrhnu a dám vědět jak to dopadlo
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
pojistky
Zdar, dnes jsem si omylem spálil pojistku pravého zadního světla(ledky) a pravé přední parkovačky,připojoval jsem totiž půjčený přívěsný vozík a on tam měl vyzkratovaný káblík nebo co a po připojení mi zhasly ony světla. Kdybych věděl co mě čeká s výměnou pojistky tak ...
Tohle to se tedy opravdu Francouzkým soudruhům absolutně nepovedlo Ještě jsem nezažil abych pojistku měnil 1,5 hodiny,ruce měl celé dodřené, musel demontovat půlku auta,proklel celý Francouzký národ 1000 let dozadu i dopředu,použil tolik sprostých slov co od začátku roku dohromady a před naprostým zhroucením mě zachránila jen pořádná štamprle moravské medicíny... no prostě horor.
Nakonec se tedy výměna zdařila ,ale už teď se modlím aby jsem si to někdy nemusel zopakovat
Tohle to se tedy opravdu Francouzkým soudruhům absolutně nepovedlo Ještě jsem nezažil abych pojistku měnil 1,5 hodiny,ruce měl celé dodřené, musel demontovat půlku auta,proklel celý Francouzký národ 1000 let dozadu i dopředu,použil tolik sprostých slov co od začátku roku dohromady a před naprostým zhroucením mě zachránila jen pořádná štamprle moravské medicíny... no prostě horor.
Nakonec se tedy výměna zdařila ,ale už teď se modlím aby jsem si to někdy nemusel zopakovat
mistrli- Poeet p?íspivku : 287
Registration date : 29. 03. 09
pojistky
presne sa mi toto dnes stalo, ledky som vyhodil aj poistku so menil cca 1,5hod, pozdrav frantíkom
arno- Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 06. 10. 11
Re: pojistky
Ahoj asi mi taky odesla pojistka(ky) couvacek a stredova brzdova tak se odpoledne chystam měnit.ty pojistky jsem zatim ani nevidel.Po odmontovani krytu co jsem videl byli z boku nejaky 70.ty pojistky od světel jsou jeste někde pod tím?
Michal 1.9 dci 96kw- Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 19. 04. 16
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: