Velikonoce 2011
+2
Děda
maky
6 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Velikonoce 2011
Tak mládenci a paní posílám Vám přání, mnoho zdaru a píle při šlehání, důsledné daní (vajec) vybírání, aby to šlo na dračku, také litry panáčků. Ženy ať mají zadky pruhované, muží vejce malované, také spoustu pohody a ke grilování návody..... To vše a ještě více Vám přeje z Lysý makovice... Veselé Velikonoce http://www.splachovac.cz/obrazky/g/grilovacka-v-dobe-krize.jpg
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Re: Velikonoce 2011
Vážení tak já vám taktéž přeji krásné velikonoce a jelikož zítra odjíždím za malou louži do země vikingů, tak přemýšlím, jestli si mám pomlázku brát se sebou.?
Děda- Poeet p?íspivku : 136
Registration date : 11. 05. 09
Jisteze ji pribal.
V pondeli potom zmrskej vsechny zensky, co potkas a az budes ve zpravach na N@ve, tak nezapomen vykrikovat, ze zdravis kamose na GS foru :-D
Mickey
V pondeli potom zmrskej vsechny zensky, co potkas a az budes ve zpravach na N@ve, tak nezapomen vykrikovat, ze zdravis kamose na GS foru :-D
Mickey
_Mickey_- Poeet p?íspivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
Tak,tak, šmigrus nesmí chybět ani na konci světa....
Tak jsem ji sebou měl, ale raději neukazoval, protože tak "barbarský zvyky můžeme mít jenom ve střední Evropě". Slova jednoho z průvodců. Jo a byl jsem tam služebně žádná dovolená.
Prej sluzebne...to by moh rict kazdej :-D
Nekdy bych se tam chtel vydat...nesluzebne. Ale to je asi spis prani nez co jinyho.
Mickey
Nekdy bych se tam chtel vydat...nesluzebne. Ale to je asi spis prani nez co jinyho.
Mickey
Myckei, to zase není taková trága, sou 2 způsoby, buď s rodinou, to je trošku dražší, nebo s partou kámošů na ryby a náklady se rozdělí.... jo a ještě přivezeš něco k snědku, viď dědo???? ( teda rýmuje se dědku, ale to nechci)
Tak služebně tam jezdím každý týden, tak není problém, Vás tam někoho vzít.
Zdarec dědo, jak jezdím každý týden, a není problém někoho vzít sebou, to si děláš legraci, nééé. Nebo jezdíš kamasem???, v tom případě by mi bylo potěšením udělat ti na jednu štreku společnost. Hoď podrobnosti... zdarec maky..
Aby si deda nemusel otevrit GS forum cestovku :-)
Kazdy tyden nekoho poveze, taky bych totiz jel...
Mickey
Kazdy tyden nekoho poveze, taky bych totiz jel...
Mickey
No, kdyz sem psal ze neni problem, tak sem netusil, ze si budu myset otevrit cestovku.
Jinak maky to trefil, jezdim "kamasem".
Jsou dve moznosti: bud vas za mirny poplatek dovezu do Rostocku a vy si pak zaplatite lod, nebo to domluvim a za mirny poplatek plus 1200,- kc ktery mi pak sef strhne pojedete jako ridic cislo 2. v tomto pripade je v cene kajuta a dve jidla. Tu druhou moznost si setrim pro manzelku a nekoho z rodiny, tak realna by byla varianta cislo1. Toz tak asi tak.
Jinak maky to trefil, jezdim "kamasem".
Jsou dve moznosti: bud vas za mirny poplatek dovezu do Rostocku a vy si pak zaplatite lod, nebo to domluvim a za mirny poplatek plus 1200,- kc ktery mi pak sef strhne pojedete jako ridic cislo 2. v tomto pripade je v cene kajuta a dve jidla. Tu druhou moznost si setrim pro manzelku a nekoho z rodiny, tak realna by byla varianta cislo1. Toz tak asi tak.
Zdarec dědo, neděs se, ten nadhoz byl více méně idealistický ( teda co se mě týče), ale v současné době mám dojem, že nejméně 2 roky ten výlet z mé strany nehrozí, za prvé mám honičku v robotě, za druhé mám dost vážné zdravotní problémy s pohybem..ba už mi dělá problém nejenom chodit, ale i sedět a ležet. ale i tak ti za nabídku, i když asi nebyla také myšlena - naskoč zítra jedem, moc děkuji. Snad se ještě zadaří a až bude líp něco podniknem. Zatím se měj a hodně šťasnejch kilasů přeje maky
Nemas zac dekovat, koukni do mapy, stojim ve meste Lulea, zitra budu skladat. Preju brzke uzdraveni. deda.
Hmm, Lulea, pěknej kousek cesty, to jim vezeš háčky na ryby, nebo brambory???? Jen mi neříkej, že zpět vezeš plechy na střechy??? Tak dobrou noc... Jóó a díky za přání brzkého uzdravení, moc bych to potřeboval, vnoučata rostou a já s nima nebudu moc běhat, tak snad se zadaří..
zdarec dědo, tak jak složeno, naloženo a zase hltáš kiláky??? nebo si rochniš se švédkama????
Maky švédky jsou už v Tyrolích a jejich švédi na Slovensku ( a dneska večer se všichni švédi vrací domu !! ) - rozumíme si žejó
Jaromír jim vystřílí letenky.
klikni si na švédky
kujva, ty letošní Velikonoce jsou dlouhý... (ÁDA VĚTVIČKA)
Kristýna
Jaromír jim vystřílí letenky.
klikni si na švédky
kujva, ty letošní Velikonoce jsou dlouhý... (ÁDA VĚTVIČKA)
Kristýna
Koci- Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 17. 04. 09
Ja, ser gut, tak za mejch mladejch let se ta série jmenovala " Co dělají Tyroláci v létě", možná mám ještě nějakou kazetu doma schovanou před dětma, ba pokud se nemýlím tak i prastarý povídkový film Dýmky v jedné povídce použil toto téma jako inspiraci ( hlavní role Waldemar Matuška, a mám dojem, že i Olinka Schoberová), no a s tím hokejem, přeju, nefandím, hokej ani fotbal není to moje modla, sem asi úchyl????
Maky uchyl nejsi a když jo tak už nejseš sám
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
Mno me jeden znamej rikal, ze kazdej, kdo si koupi Renaulta, tak je uchyl :-D
Ze by na tom neco bylo?
Mickey
Ze by na tom neco bylo?
Mickey
Naposledy upravil myckei dne Fri May 13, 2011 12:47 pm, celkově upraveno 1 krát
A není to náhodou tygl?????
Ten uchyl myslis? ;-)
Mickey
Mickey
Tak jak to vidíš kristýnko???? kdo pojede domůůůůůůůů, schválně o kolik nám zlevněj chleba když prohrajeme??? jasně, že Jáchym je úchyl......teda pokud má rencka, jinak je to slušnej člověk.
Kristynka se nejak malo snazila a na Svedy toho moc nevystourala. Domu jest nejedeme, ale 2:5 taky nic moc. Tak treba v nedeli aspon bronz no.
A uchyl byl Prusa a ne Jachym ne?
Mickey
A uchyl byl Prusa a ne Jachym ne?
Mickey
Takže kucí, úchyl byl opravdu jen jeden a to Průša (Franta Sahula - škoda ho kluka), no vlastně dva ale toho druhýho zatim neznám, kterej mi dal štěnici do ložnice.
S tím hokejem to mě mrzelo, ale jen v tu chvíli ( i já vím že chleba levnější nebude )
Já moc chleba nemusim (těžko se na něj vydělává) ale ta nafta kdyby byla levnější.....
Včera vyhrál lepší tým, vono vyhrát 8 zápasů v řadě... komu z nás se něco povede 8x za sebou (když nepočítám piva)
čus borci
S tím hokejem to mě mrzelo, ale jen v tu chvíli ( i já vím že chleba levnější nebude )
Já moc chleba nemusim (těžko se na něj vydělává) ale ta nafta kdyby byla levnější.....
Včera vyhrál lepší tým, vono vyhrát 8 zápasů v řadě... komu z nás se něco povede 8x za sebou (když nepočítám piva)
čus borci
Koci- Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 17. 04. 09
Zdarec syncí, jasně, že úchyl je Pruša,( a já sem erotik, teda bejval sem, teď už jen sklerotik), no je to tak, ač sem jako mladej hokej hrál, tak mě u toho štvalo, že lítáš sem a tam, a nakonec si ani nesáhneš na puk( balon), a když už, tak tě někdo sejme, nejlíp rozhodčí!!!. Jasně máš kocinko pravdu náš mančaft umí porazit kohokoli na světě, ba i když jsou jako outsajdři, ale ta šňůra vítěznejch zápasů se nedala udržet. Teda, viděl sem jen pár záběrů a to jen posledních 7 minut s rusákama, a to hráli takovou hlínu, že sem se na to ani nemohl dívat ( za dvě minuty se nedostali k puku a navystřelili do prázdné branky.....Ale asi to byla trenérem nařízená taktika. Jinak hráli asi dobře, když to skoro všechno porazili.No a o tom to je prohráli holt jen jednou, ale v nesprávnou chvíli. Ta jó´chlapi zítra ještě prohrajeme s rusákama a dem domů s bramborama.Tak držme palce..
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: