Display klimatizace
+3
xxmirek
MartinLM-SK
ScenicNoir
7 posters
Strana 1 z 1
Display klimatizace
Svítí vám display klimatizace ?
ScenicNoir- Poeet p?íspivku : 196
Registration date : 31. 07. 08
Re: Display klimatizace
Áno, svieti. Ak však v noci stlmím osvetlenie prístrojovky na minimum tak po určitej dobe mi display klimatizácie zhasne.
MartinLM-SK- Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 05. 11. 08
Ahoj,
mě taktéž svítí tento displej. Ale jak píše kolega si nejsem jistý zda při utlumení osvětlení mi tento displej zhasne. To budu muset ještě prověřit.
xxmirek
mě taktéž svítí tento displej. Ale jak píše kolega si nejsem jistý zda při utlumení osvětlení mi tento displej zhasne. To budu muset ještě prověřit.
xxmirek
Jak jsem přidal jasu na přístrojovce tak mi display začal svítit taky. Pak jsem zlumil přístrojovku opět na minimum a display svítí dál.
Dobře že jsem se nepustil rovnou do opravy
Dobře že jsem se nepustil rovnou do opravy
ScenicNoir- Poeet p?íspivku : 196
Registration date : 31. 07. 08
jak vidím tak jsou okamžiky kdy jsem vděčný za manuální klimu
sali- Poeet p?íspivku : 684
Registration date : 08. 11. 08
My tedy displej svítí v poho. Jas na přístrojovou desku mám však nastavený na max. Jestli se displej vypne při snížení jasu, to taky nevím, ještě jsem do nezkoušel
Manovar- Poeet p?íspivku : 50
Registration date : 14. 11. 08
Zdravím všechny,
prověřoval jsem tedy problém s osvětlením. Při zcela utlumeném osvětlení přístrojového displeje mi displej klimy svítí - nezhasne ani po chvíli. Je tedy neustále tento displej osvětlený.
xxmirek
prověřoval jsem tedy problém s osvětlením. Při zcela utlumeném osvětlení přístrojového displeje mi displej klimy svítí - nezhasne ani po chvíli. Je tedy neustále tento displej osvětlený.
xxmirek
Mně displej při stažení na minimum svítí také, ale pokud ho ponechám opravdu na minimum, vypnu motor a později (třeba druhý den ráno) motor nastartuji podsvícení displeje se nerozsvítí. Můsím přidat kolečkem intenzitu, při tom se podsvítí a poté jej mohu zase stáhnout na min. Nezkoušel jsem te hned po vypnutí motorou, všiml jsem si toho jen náhodou a nějak jsem tomu nevěnoval pozornost.
Grandík- Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 11. 10. 08
Pokud to mám cca na 40 % taky žádný problém nemám. Děje se to pouze při minimu.
Grandík- Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 11. 10. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: