Mars Curiosity vs. Renault Scenic
3 posters
Strana 1 z 1
Mars Curiosity vs. Renault Scenic
Panove jestli pak vite co ma spolecneho nove vozitko na marsu a nasi milackove (i kdyz ne vsichni)...
preci spolecny operacni system... Ti z nas kdo maji DVD verzi navigace maji spolecny operacni system v navi jako ten na kterem jede cele vozitko... Tak to nas ochranuj oanbuh...
preci spolecny operacni system... Ti z nas kdo maji DVD verzi navigace maji spolecny operacni system v navi jako ten na kterem jede cele vozitko... Tak to nas ochranuj oanbuh...
Jirin_CZ- Poeet p?íspivku : 229
Registration date : 07. 10. 11
Re: Mars Curiosity vs. Renault Scenic
Linux nebo jeho klony je dneska vsude neboj :-D
Mickey
Mickey
_Mickey_- Poeet p?íspivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
On tohle neni tak uplne linux.... Je to dost specifickej system.... Rika ti neco VxWorks..?
Z uvedeného vyplývá, jirine, že když bůh dopustí a tvá motyka VxWorks spustí, tak seš místo u místního hostince na Marsovským mejdle!!!!, tak si pak písni a já tě stáhnu domůůů
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
No jo maky ale ja kdyz uz tam budu tak chci alespon plnej kufr tech oranzovejch sutru... Me se ta barva tak libi..
VxWorks mi nic nerika.
Skoncil jsem u Linuxu a jeho klonu. Kdyz si tak vezmu, ze ho mam doma v televizi, satelitu, telefonu, sitovem disku...a to nejsem zadny technomaniak ;-)
Mickey
Skoncil jsem u Linuxu a jeho klonu. Kdyz si tak vezmu, ze ho mam doma v televizi, satelitu, telefonu, sitovem disku...a to nejsem zadny technomaniak ;-)
Mickey
No to nic neni... Uz jsi zkousel zjistovat co vsechno bezi na jave...? To je teprve masakr..
Dialogys a tim to pro me haslo ;-) Doma bych tipnul, ze krom jeji podpory v telefonu asi nic cece...
Mickey
Mickey
No pomoci jazyka Java komunikuje snad vsechno.... dokonce pokud mam spravne info tak i veci bezici pod linuxem ji vyuzivaji...
Smi tak připomenul, že mi jedna leží v garáži, tak jí asi zabgeduju, a vyzkouším zda ještě běhá ta JAWA....
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: