Mám rád své auto a partner (ka) to nechápe !!!!!!!!!
4 posters
Strana 1 z 1
Mám rád své auto a partner (ka) to nechápe !!!!!!!!!
....hledám vrbu, které bych mohl říkat, co plánuji koupit do svého scenica....poslední téma doma: tempomat a parkovací senzory.... "je to zbytečné a jen pro puberťáky "... "aha, to jsem nevěděl.dík za informaci" ..
Re: Mám rád své auto a partner (ka) to nechápe !!!!!!!!!
Zdarec, jó tak park. senzory jsem montoval na přání ženušky a pak jsem jí tam chtěl dat tempomat, no a ten jsem pak prodal, protože jí to přišlo zbytečný.
Kopy- Poeet p?íspivku : 259
Registration date : 19. 02. 09
Čauky Petře, tak potom seš na správné adrese, ba se ještě dovíš něco nového a další vychytávky...
Jasně tempomat je to nejdůležitější co na autě může být a bez něj už ani ránu, oceníš při cestě po dálnic třeba do jugošky...nebo do Brna, no a couvací senzory jsou skvělá vychytávka, zvláště ve spojení s předníma a couvací kamerou...
Jasně tempomat je to nejdůležitější co na autě může být a bez něj už ani ránu, oceníš při cestě po dálnic třeba do jugošky...nebo do Brna, no a couvací senzory jsou skvělá vychytávka, zvláště ve spojení s předníma a couvací kamerou...
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
No tempomat je dobrá věc, ale záleží jak často jezdíš štreky, ale můžeš ho použít i ve městě.
Kopy- Poeet p?íspivku : 259
Registration date : 19. 02. 09
Ja jel s tempomatem do Jugosky a Itosky 2x a blahorecil jsem kazde z tech asi 8000 Kc, ktere me to stalo za tempomat v originale :-)
Takze za me, jedna jizda k mooori a tempomat je "zaplacenej"!
Jinak bych taky nekdy rad dodelal ty sklapeci zrcatka a parkovaci senzory vepredu. Ale jaksi JirinCZ uz neni a parkovaci senzory vpredu se rovna i vymena jednotky a kdyz to chce jeden mit v originale, to by se nedoplatil...
Ale jinak klido basnete, rad se pridam ;-)
Mickey
Takze za me, jedna jizda k mooori a tempomat je "zaplacenej"!
Jinak bych taky nekdy rad dodelal ty sklapeci zrcatka a parkovaci senzory vepredu. Ale jaksi JirinCZ uz neni a parkovaci senzory vpredu se rovna i vymena jednotky a kdyz to chce jeden mit v originale, to by se nedoplatil...
Ale jinak klido basnete, rad se pridam ;-)
Mickey
_Mickey_- Poeet p?íspivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
No poslední co vím o jirinovi, tak se zbavil staré slečny, pořídil si nové auto ( lagunaIII), a asi i kamarády????? Škoda Jo a ten tempomat používám i ve vsi, mám línou pravou nohu ( kecám dám 50 a nemusím hlídat policajty!!!)
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: