Tempomat
+2
ScenicNoir
majlo69
6 posters
Strana 1 z 1
Tempomat
Mam problem ,Pred par dnami som cestoval do Madarska na vylet prvi krat som otestoval tempomat a poviem vam bolo to super ale potom ppri ceste spat som ho chcel zapnut znova a uz mi nefungoval .
Proste zapnem ho naskocia mi tam tri ciarky a ked chcem nastavit rychlost(+) tak mi nenaskakuju ziadne cisla.
vobec si neviem rady.Viem ze pred tym ako som prvi krat vypol tempomat tak som stlacil pravy spodny knoflik.
Chybu mi palubny pocitac nevipisuje ziadnu
Proste zapnem ho naskocia mi tam tri ciarky a ked chcem nastavit rychlost(+) tak mi nenaskakuju ziadne cisla.
vobec si neviem rady.Viem ze pred tym ako som prvi krat vypol tempomat tak som stlacil pravy spodny knoflik.
Chybu mi palubny pocitac nevipisuje ziadnu
majlo69- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 19. 05. 09
Re: Tempomat
Mě se jednou stalo, že nefungoval tempomat, a zároveň se po několika desítkách km vždy rozsvítila hláška že ESP je mimo provoz. Chyba byla v jednom ze dvou spínačů brzdového pedálu který se zastavil v poloze sepnuto. Proto taky šlo nastartovat při zařazeném neutrálu i bez stisknuté brzdy. Stačilo spínač rozhejbat.
ScenicNoir- Poeet p?íspivku : 196
Registration date : 31. 07. 08
Právě jsem se vrátil z rodinné dovolené po Chorvatsku. Auto šlapalo super, jízda po dálnici s tempomatem - výborná záležitost. Oceňuji tento vynález v autě na dlouhých cestách.
xxmirek
xxmirek
dotaz
Zeptám se mám scénica II 1.6 16V . Vím že tam ESP mám ale nevím kde se zapíná a jak obsluhuje může mi tu někdo poradit . Mám toto autí chviličku . Díky všem
bobik- Poeet p?íspivku : 125
Registration date : 22. 09. 09
RE : DOTAZ
ESP ?
Návod na obsluhu vozidla, strana 2.26 - 2.28
Návod na obsluhu vozidla, strana 2.26 - 2.28
MartinLM-SK- Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 05. 11. 08
Pokud nemáš návod k obsluze, tak si ho stáhni tu http://www.renault.cz/muj/download.php .Příjemný studování
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: