olej
+2
berko
Horacio
6 posters
Strana 1 z 1
olej
na displey se mě ukazuje hláška-vidange a prevoir. Tuším,že to bude výměna oleje,ale nevím,jestli mám model s částicovím filtrem,nebo ne,jak to můžu zjistit? Díkyza radu.Horácio
Horacio- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 23. 06. 09
Re: olej
co takhle napsat r.v a jaky maš motor??
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
olej
r.v. 2004 motor 1.9 dci 85kw.předem Díky.Horacio
tak to určitě filtr pevnych částic (FAP) nemaš.-))
FAP
Díky za info,teprve se s vozem seznamuju.Horácio
Naposledy upravil Horacio dne Thu Aug 27, 2009 5:39 am, celkově upraveno 2 krát
olej
Díky moc,tu knížku jsem v autě měl taky,ale nebyl jsem si jistej s tím filtrem.Mimochodem,máme stejnou barvu vozu-vínová metla.Mám ho od června,dovoz z Belgie.Zdraví Horácio
fap
Jsi si jistý..?? Mám taky 85 kW z Belgie, měl jsem to na rozvodech a mehánik mi vnutil představu (i dražší olej), že tam filtr pevných částic rozhodně mám. Vacekberko napsal:tak to určitě filtr pevnych částic (FAP) nemaš.-))
Vacekzl- Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 19. 09. 08
tak ti lhal protože ho ma jak je napsano již víše ma to jenom 92kw a 96kw,kdepak je ten servis?
olej
Zdravím přátelé,
Horácio, na značkové servisy opatrně, ty ti nabídnou jen to nejdražší a rady se od nich nedočkáš!!! Spíše je lepší se poradit tady na fóru . Já jsem pročetl knížky, které jsem ke Grandíkovi dostal a nebyla žádná zmínka o FAP! Pochybuji, že by se jednalo o tiskovou chybu
bambinot
Horácio, na značkové servisy opatrně, ty ti nabídnou jen to nejdražší a rady se od nich nedočkáš!!! Spíše je lepší se poradit tady na fóru . Já jsem pročetl knížky, které jsem ke Grandíkovi dostal a nebyla žádná zmínka o FAP! Pochybuji, že by se jednalo o tiskovou chybu
bambinot
bambinot- Poeet p?íspivku : 103
Registration date : 04. 03. 09
olej
Ještě bych měl dotaz? Nevím jaký olej dát,mám papír o servisu z Belgie,ale tam jsou psány pouze výměny oleje,ale jakého se nepíše. Já bych dal podle toho co čtu nějaký 5w40,ale nechám si raději poradit,snad se někdo najde. Předem Díky Horácio
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: