POMOC POMOC
+2
Lazak
vlvacha
6 posters
Strana 1 z 1
POMOC POMOC
tak jsem dojel domů a od zadních hrozné zvuky vrzání a pískání ( automatické ručka je v pr...) nevíte jak na to oprava drahá moc moc moc.
dá se někde koupit používaná na Granda 1.9 rv2005? Prosím o typ
vlvacha- Poeet p?íspivku : 32
Registration date : 31. 08. 08
Re: POMOC POMOC
Jsi si jistý, že to není jen sjeté brzdové obložení? Na ručku mi to nepřijde...hlásí ti něco na palubovce?
Lazak
Lazak
nová ručná ( automatická) 14 000. to je dosť. skús kopnúť do kolesa. ak zadrnčí, tak sú to platničky. najlepšie zložiť koleso a pozri či na prasietkach nechýba taky vyohýnaný pliešok čo drží platničky.
nera738- Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 12. 09
ja tam měl kaminek a ten dělal horzny rámus
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
ešte môžu byť ložiská na zadnej náprave. výmena len s kotúčmi
nera738- Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 12. 09
To bude nejspíš ten kamínek. Když se kousne brzda, tak je cítit smrad a ráfek je po pár kilometrech jízdy horký (nejen brzdový kotouč, ten je horký po každém zastavení).
ScenicNoir- Poeet p?íspivku : 196
Registration date : 31. 07. 08
mě to dělal citroen a příčina byla v orezlým tom omega plíšku co v něm chodí destičky. Destička odskočila takže nedřela = nehřálo se to. Ale zůstala moc blízko ke kotouči a celý to rezonovalo. pískal jsem za jízdy jak když brzdí městská.
stačilo vyčistit a promazat to vedení v plíšku a od tý doby bez problému
stačilo vyčistit a promazat to vedení v plíšku a od tý doby bez problému
ne nic na palubovce nesvítí ale zvuk jak když přeskakují zoubkyLazak napsal:Jsi si jistý, že to není jen sjeté brzdové obložení? Na ručku mi to nepřijde...hlásí ti něco na palubovce?
Lazak
oprava
[Quote = " Lazak "] JSI si jistý , Ze SE neni Jen sjeté brzdové obložení ? Na ručku mi nepřijde na ... hlásí ti NECO Na palubovce ?
Lazak [ / quote]
Ano uz mi hlásí "CHECK PARKING BRAKE" Co to je proboha jsem z Toho ale vše funguje
Lazak [ / quote]
Ano uz mi hlásí "CHECK PARKING BRAKE" Co to je proboha jsem z Toho ale vše funguje
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: