PROSIM POMOC
+4
maky
Popenec
nera738
Horacio
8 posters
Strana 1 z 1
PROSIM POMOC
Poradíte,při rejdu -levém i pravém je od kol slyšet kvílení,nejvíce při nízké rychlosti, v prudkých zatačkách apod. Pouze při hodně velkém rejdu,při rovnání klid. Tlak i pneu ok.Děkuji Horácio.
Horacio- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 23. 06. 09
Re: PROSIM POMOC
skus ložiská na tlmičoch. pri točení strielajú struny na tlmičoch
nera738- Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 12. 09
Tak ty jsem menil na jare-loziska horniho ulozeni tlumicu-vrzaly pruziny.Ted to je jine vrzani,pri rejdu je vrzani intenzivnejsi v zavislosti na akceleraci,jako od kol. zvuk jako ,vzzzz-vzzzt,nic neboucha,vule nejsou-mam tedy kotouce a desky na vymenu,ale tim to snad neni.Nejvic to je slyset pri rozjezdu v rejdu. Diky Horacio. Mam Grand Scenic 1.9dCi 85 kw
tak potom na 70% to bude homogenny kĺb - na poloosi. Asi sa to tak volá. tan zvikne praskať a vrzgať pri vytočení kolies. no to je len môj názor. ak by to bolo ono tak to nieje nič strašné. lacné to nieje ale zrujnovať by to nemalo nikoho
nera738- Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 12. 09
Taky prosím o pomoc, ale s něčím jiným. Včera hrála na rádiou Hey tato písnička http://www.upnito.sk/subor/adac69c8a3498f3d2143d0a28dd66591.html a já bych rád věděl, jestli mi někdo řekne jak se ta píseň jmenuje. Je to poněkud horší kvalita, protože jsem to nahrával telefonem z rádia :-D Věřím vám pánové. Fakt ji chci!!!!
Popenec- Poeet p?íspivku : 667
Registration date : 24. 07. 09
Zdarec horácio, tvůj problém není kloub, ( ten lupe, jakoby cvaká) , u tebe to jsou ložiska v předním náboji, na poloose.bude se to zhoršovat až to bude souvisle hučet, maky
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Pro Popenec.....
............. Včera hrála na rádiu Hey tato písnička
Neil Young - Heart Of Gold
Mám rád i tuto českou verzi....
odkaz pro poslechnutí: http://plafo-2.webovastranka.cz/file/685/2650
1.Dětský šaty - Petr Kalandra
odkaz na celou desku
http://www.uloz.to/1287742/kalandra-petr-blues-session-rar
Koci
............. Včera hrála na rádiu Hey tato písnička
Neil Young - Heart Of Gold
Mám rád i tuto českou verzi....
odkaz pro poslechnutí: http://plafo-2.webovastranka.cz/file/685/2650
1.Dětský šaty - Petr Kalandra
odkaz na celou desku
http://www.uloz.to/1287742/kalandra-petr-blues-session-rar
Koci
Koci- Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 17. 04. 09
Jasně je to ona :-D Sali mi dnes taky posílal na mail tu stejnou. Pánové máte to u mě ;-) Už jsem jí úspěšně stáhl.... Sakra jsem já to ale pirát :-D
Děkuji,další postřech -na letních kolech to přestalo,ale teď jsem dal zimáky na plecháčích a opět vzzzzt-vzzzt od pravého předního kola při akceleraci,nerozumím tomu,když dám letní alu,tak nic. Stalo se to někomu? Prosím poraďte.Děkuji Horáciomaky napsal:Zdarec horácio, tvůj problém není kloub, ( ten lupe, jakoby cvaká) , u tebe to jsou ložiska v předním náboji, na poloose.bude se to zhoršovat až to bude souvisle hučet, maky
Clovece me to delalo to same, nikdo nemohl na nic prijit (i mi chvili tvrdili, ze to delaji ty gumy) a potom jsem menil TUSIM (fakt me neber za slovo, uz si to presne nepamatuju) cepy rizeni a ono to prestalo. Zcela uplne.
A jelikoz uz je tady takovej zmatek...tak mam taky trosku do mlyna.
Pri vytoceni kol z primeho smeru nebo jejich vraceni do primeho smeru se ozve takove jakoby BROUMnuti :-)
Nekdo nejakej napad cim to? Pripadne jestli to necemu vadi nebo jo...
Mickey
Pri vytoceni kol z primeho smeru nebo jejich vraceni do primeho smeru se ozve takove jakoby BROUMnuti :-)
Mickey
_Mickey_- Poeet p?íspivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
Horacio: Možná jenom špatná domněnka. Při alu to nedělá, tzn, že by mohla být chyba ve špatných úhlech na šroubech na plechy nebo vytahaná díra na disku. Zkus přehodit kolo jinam a uvidíš (uslyšíš).
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Zdar,tak to co popisuješ,to jsem už prodělal taky-jasná výměna horního uložení tlumičů,to vrznutí jsou pružiny,natáčejí se a pak cuknou zpět,to je to vrznutí,když na to budete dva,tak to nejlépe zjistíte,jeden točí volantem a druhý dá ruku na pružinu,pružina se bude natáčet a pak poskočí zpět. Jinak čepy a tyčky řízení jsem měnil na jaře před seřízením sbíhavosti,tak tím to nebude,stává se to už po mírném zahřátí-hlavně při přidání plynu do kopce,nebo při rozjíždění-není to souvislé-prostě je slyšet dvakrát ,třikrát vzzzzzt,vzzzzt a pak nic,při jízdě z kopce také nic.myckei napsal:Clovece me to delalo to same, nikdo nemohl na nic prijit (i mi chvili tvrdili, ze to delaji ty gumy) a potom jsem menil TUSIM (fakt me neber za slovo, uz si to presne nepamatuju) cepy rizeni a ono to prestalo. Zcela uplne.
Mickey
Byla by to možnost,jelikož jsem použil šrouby z hliníkáčů,ale dělalo mě to i loni a předloni-tak jsem čekal že se třeba bude něco zhoršovat,ale je to stále stejné,je fakt ,že jsem koupil plecháče z druhé ruky z Německa na inzerát,údajně orig.Renault. Zdraví Horácio.svar napsal: Horacio: Možná jenom špatná domněnka. Při alu to nedělá, tzn, že by mohla být chyba ve špatných úhlech na šroubech na plechy nebo vytahaná díra na disku. Zkus přehodit kolo jinam a uvidíš (uslyšíš).
Zdar Horácio, jestli si na plecháče namontoval šrouby z hliníků ( to znamená a s těma podložkama,) tak je honem vyměň, za obyčejné šrouby, hrozí prasknutí těch podložek a může ti upadnout kolo!!!!!!!!!! nepřeju ti to zvláště na DI ve 130km...maky P.S. pasujou tam šrouby z oktávky...
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Clovece Maky ty me desis, zitra jedu D1 ;-)
A teda nemam jeste plechace, ale i na ty mam JINY srouby nez na hlinicich, ale take maji podlozky. Takhle mi byly prodany a takhle na nich uz 3 roky jezdim.
Jenom me pri prodeji rikali, at je nemicham, ze by se na nich v kombinaci s plechacema mohly udelat ryhy a potom nesedet na hlinicich.
Tak je prehazuju.
Mickey
A teda nemam jeste plechace, ale i na ty mam JINY srouby nez na hlinicich, ale take maji podlozky. Takhle mi byly prodany a takhle na nich uz 3 roky jezdim.
Jenom me pri prodeji rikali, at je nemicham, ze by se na nich v kombinaci s plechacema mohly udelat ryhy a potom nesedet na hlinicich.
Tak je prehazuju.
Mickey
Hele Mickey ty játro, přes co zítra jedeš do SK? Přes jaký hraniční přejezd? Že by Mosty u Jablunkova?
Lazak
Lazak
Ja jezdim zasadne pres Petrovice :-D
Tak a vcil mudruj, kde to je. Je to hranicni prechod hec...
Mickey
Tak a vcil mudruj, kde to je. Je to hranicni prechod hec...
Mickey
Tak potom ani nevíš kam jedeš, přes Petrovice jedeš do Polska a ne na Slovensko jo a nespamuj tady jo!!
Pánové chčiju Mickey opět nezklamal...
Lazaku, blbe koukas. Podivej se na hranicni precho Petrovice...vede do Nemecka ;-)
Pomuzu ti...Nemecke mesto do ktereho vede se jmenuje Luckendorf...
Naseeeels? :-D
Mickey
PS - Rad jsem te pobavil Popence ;-)
Jsem zvedavej esli Lazak ten prechod najde. Napoveda dalsi...je to blizko meho bydliste, faaakt to neni u tebe :-D
Pomuzu ti...Nemecke mesto do ktereho vede se jmenuje Luckendorf...
Naseeeels? :-D
Mickey
PS - Rad jsem te pobavil Popence ;-)
Jsem zvedavej esli Lazak ten prechod najde. Napoveda dalsi...je to blizko meho bydliste, faaakt to neni u tebe :-D
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: