Držák (naviják) na rezervní kolo
+37
Vratik
wow
Niecze
deif
Memphis
loonn
Karlučo
R-ježek
sali
MacaC
pepek
piggy
pokemon1
dudu0
pet123
martin.kazik
_Mickey_
Mamut
ravachol
Hynek
vecino
bambinot
ScenicNoir
berko
mildaus
pirduch
brňák
xxmirek
Káča + Míra
Kopy
Frodo
Ruda
jaris
svar
pepabor
Lazak
hudy
41 posters
Strana 2 z 8
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Držák (naviják) na rezervní kolo
svar napsal:Když jsem se ptal, tak mi vyrazili dech cenou 9 500,- Kč vč daně bez montáže. Takže varianta koupě byla okamžitě zavrhnutá a dopadlo to výrobou
Tak to je tedy ale mazec cena. Je to nehorázně drahé. Nákup zavrhuji také.
xxmirek
Zas až tak optimisticky bych to s živností neviděl To mě tak sem tam něco napadne a už to jede. Brňák měl obrovský štěstí, že trefil pravý okamžik- gratulujuKáča + Míra napsal:svar napsal:Když jsem se ptal, tak mi vyrazili dech cenou 9 500,- Kč vč daně bez montáže. Takže varianta koupě byla okamžitě zavrhnutá a dopadlo to výrobou
Pane jo, to je teda rána, čekala jsem hodně, ale tohle předčilo i má očekávání
To aby si tady Svar otevřel živnost
Brňáku, to si měl kliku, no my to na tom vrakovišti taky zkusíme.....
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
svar napsal:Zas až tak optimisticky bych to s živností neviděl To mě tak sem tam něco napadne a už to jede. Brňák měl obrovský štěstí, že trefil pravý okamžik- gratulujuKáča + Míra napsal:svar napsal:Když jsem se ptal, tak mi vyrazili dech cenou 9 500,- Kč vč daně bez montáže. Takže varianta koupě byla okamžitě zavrhnutá a dopadlo to výrobou
Pane jo, to je teda rána, čekala jsem hodně, ale tohle předčilo i má očekávání
To aby si tady Svar otevřel živnost
Brňáku, to si měl kliku, no my to na tom vrakovišti taky zkusíme.....
Nu nicméně když se u tebe objeví zas nějaký pravý okamžik...hlásím se o naviják...
Když si představím tu situaci dvojčata v autě a kolo s velkou dírou...děsím se toho...
pirduch- Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 11. 10. 08
Tak, Svare, začni chystat pořadník a vyřiď si to s Lazakem, ten tě tady proflák
Káča + Míra- Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 25. 02. 09
He he musel jsem kouknout jestli opravdu já. Ale je to tak, tak Svare zajistím prodej a ty výrobu a uděláme na tom ještě pořádné prachy
Takže pište pěkně pomaličku a za sebou, ať se z toho nezblázním
Zdarec, nás si můžeš škrtnout Dnes se Jara "baví" park.systémem a příští víkend je na programu držák. Tak doufám že se zadaří, potom se podělíme o zkušenosti. R.
Kopy- Poeet p?íspivku : 259
Registration date : 19. 02. 09
Třeba vymyslí něco lepšího a dáme to dohromady
Pánové a dámy, kolik by teda bylo zájemců o ten naviják, že bych přeci jenom zkusil napsat Renaultu o nějakou tu pořádnou množstevní slevu ...
No nevím, nevím, jestli pochodíš, zeptej se, ale myslím, že se s tebou vůbec nebudou bavit....
hudy napsal:Pánové a dámy, kolik by teda bylo zájemců o ten naviják, že bych přeci jenom zkusil napsat Renaultu o nějakou tu pořádnou množstevní slevu ...
rozhodně budeš moc hodnej když to zkusíš ...origoš je origoš .... já mám domádo držák
mildaus- Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 21. 08. 08
No vida, tak uz jsme dva zájemci, to je ale ještě na pořádnou množstevní slevu málo...
Tak když se chceš zeptat tak řekni, že vás je zatím deset a co ti řeknou, ale stejně si myslím, že nepustí nic a budete mít lepší udělat krásné oči na Svara a dohodnout se snim.
taky bych řekl že v renaultu se na nas vyprdnou,lepší bude dělat na svara ty kukadlaLazak napsal:Tak když se chceš zeptat tak řekni, že vás je zatím deset a co ti řeknou, ale stejně si myslím, že nepustí nic a budete mít lepší udělat krásné oči na Svara a dohodnout se snim.
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
hudy....budu rád když jich 10 poptáš a uvidíme co sleva ... svar je určitě moc šikovnej ,ale se vší úctou .....pořád je to neoriginální díl. já mám taky domádo a jsem si vědom ,že kdyby mi to někde ulítlo a někdo do toho vlítnul a nebo do mě někdo naboural a pojišťovna se vtom začla hrabat tak je mi povinné ručení k prdu. a ze zkušenosti vím .že někdy kontrolujou i jestli máte spávný rozměry gum a když máš místo 205/60-205/55 tak jsi v háji.
mildaus- Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 21. 08. 08
Re: držák (naviják) na rezervní kolo
Pro všechny, co neviděli držák in natura (toto je made in Svar)
[img][img=https://2img.net/r/ihimizer/img407/9693/obr007.jpg][/img]
[img][img=https://2img.net/r/ihimizer/img407/9693/obr007.jpg][/img]
Ruda- Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 30. 12. 08
mildaus napsal:hudy napsal:Pánové a dámy, kolik by teda bylo zájemců o ten naviják, že bych přeci jenom zkusil napsat Renaultu o nějakou tu pořádnou množstevní slevu ...
rozhodně budeš moc hodnej když to zkusíš ...origoš je origoš .... já mám domádo držák
Zdravím všechny,
i já se hlásím o držák rezervy. Pokud by byla v Renaultu množstevní sleva - i když tomu popravdě moc nevěřím, tak si myslím že zmiňovaných 10 ks nebude stačit. Pokud by se akce v Renaultu nepovedla, objednávám se do pořadníku u Svara na " domácí produkt". Již jsem potřebu rezervního kola měl, a můžu říci, že ta bezmocnost, když rezerva není je strašná. A to jsem byl s píchlou gumou cca 30 km od domova. Nedokážu si tedy představit řešení takovéto situace někde v zahraničí na dálnici....
xxmirek
Musím se pochlubit, protože jsem holka šikovná, sehnala jsem naviják. Ale protože chlápka k prodeji teprve ukecávám, mám obavu, že cenu přežene. "Brňák" psal, že dal na vrakáči 3000 za naviják a 1000 za rezervu. Takže jsem připravená dát max 5000. Kdyby chtěl víc a "ženský šarm" ho neukecal na 5tis., měl by z vás někdo zájem ho koupit i za vyšší cenu? Kolik vlastně je taková přiměřená cena, když vezmu v úvahu, že se skoro nikde než v Renaultu sehnat nedá???
Ahoj, rezerva za 1000 je celkem v pořádku. Přiměřená cena navijáku tak 1500Kč, naposledy mi řekli 1800 v Holubicích, což je asi nejdražší vrakáč. 5000 bych za komplet nedal ani náhodou, šarm-nešarm.
ScenicNoir- Poeet p?íspivku : 196
Registration date : 31. 07. 08
s tím, že je to nejdražší vrakáč souhlasím. Brňák to za ty 4tis komplet kupoval taky tam. Řekli ti 1800 za naviják a měli ho? Možná mám ještě jeden kontakt, naviják by byl origoš nový za 6000 bez DPH.
Tvrdili že ho mají. A v Renaultu stojí taky kolem 6 tis + DPH ne ?
svar napsal:Když jsem se ptal, tak mi vyrazili dech cenou 9 500,- Kč vč daně bez montáže. Takže varianta koupě byla okamžitě zavrhnutá a dopadlo to výrobou
Myslím, že tehdy psal, že to zjišťoval u Renaultu.
Máte pravdu, je to kolem 8000,- + DPH
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 2 z 8
Povolení tohoto fóra: