Velikost kufru?
+7
svar
sali
hudy
berko
maky
_Mickey_
proste_ja
11 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Velikost kufru?
Zdravím vás přátelé,
přemýšlím o koupi GS a měl bych na vás prosbu: Mohl by mi prosím nějáký majitel změřit velikost kufru? Zajímala by mě šířka, výška po plato, výška celkem a hloubka (dole a nahoře pokud se to k vršku zúžuje). Toto prosím změřit s NE-instalovanými sedadly ve třetí řadě.
Pokud by někdo byl tak hodný a změřil mi to, budu moc rád.
Děkuji
Mějte se fajne
Petr
přemýšlím o koupi GS a měl bych na vás prosbu: Mohl by mi prosím nějáký majitel změřit velikost kufru? Zajímala by mě šířka, výška po plato, výška celkem a hloubka (dole a nahoře pokud se to k vršku zúžuje). Toto prosím změřit s NE-instalovanými sedadly ve třetí řadě.
Pokud by někdo byl tak hodný a změřil mi to, budu moc rád.
Děkuji
Mějte se fajne
Petr
proste_ja- Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 21. 10. 10
Re: Velikost kufru?
Polovina lidí tu má GS a nikdo nenajde dvě minutky nato mi změřit kufr?
Ja bych ti ho rad zmeril, ale mam tam sedacky, takze nesplnuju tvoje pozadavky.
Mickey
Mickey
_Mickey_- Poeet p?íspivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
Mickey: OuKéj, díky, tak počkám na někoho se zaklopenýma sedačkama. Jinak dá se trochu sedět na těch zadních sedačkách? Nebo to je jen tak pro děti a ne na velké vzdálenosti. A jak se tam vlastně leze? Sklápí se něják druhá řada sedadel, nebo se tam leze něják přes kufr? Chtěl bych toto auto kvuli kufru (u Scenika je malý a Espace zas moc veliký) a ne kvuli dalším dvěma sedadlům ale když už tam jsou
Ckej ja jsem pochopil, ze ty to chces zmerit totalne bez sedacek. Tzn. Grand v 5 mistne variante....
Jinak na 3. sedacky se leze bud tak, ze sklopis krajni z druhe rady nebo si otevres kufr a vleze se tam kufrem.
Kazdemu jak libo ;-)
Mickey
Jinak na 3. sedacky se leze bud tak, ze sklopis krajni z druhe rady nebo si otevres kufr a vleze se tam kufrem.
Kazdemu jak libo ;-)
Mickey
Aha tak to jsem asi špatně napsal - to se omlouvám. No chci normální 5-ti místné auto. Takže plnohodnotný kufr.
Takže dle toho co píšeš je třetí řada sedadel taková divočina pro děti
Takže dle toho co píšeš je třetí řada sedadel taková divočina pro děti
No divocina...uz jsme nekolikrat vozili auto plne dospelych lidi...tak ti nevim ;-)
Mickey
Mickey
Čau no prostě ty, tak to je zase debatka, samože pětimístnej grand má stejnej kufr jako sedmimístnej, akorát, že u pětimístného jsou pod podlážkou dvě prázdná místa po těch sedačkách, odhadem 50 široké, 15 hloboké a asi 75 cm dlouhé ( odhadem nekoukám do auta), no a na té zadní sedačce sem sám seděl z Liberce do Prahy, pouze 2 problémy, zout se abys neumazal tapecírunk a nemít dlouhé chodidla a velkou cejchu ( hnáty mám 45. váha 115kg při 180 cm výšky ) to poslední musel sem dost zatáhnout panděro abych zapnul pás.ale jinak překvapivě pohodlné. Tak se měj a vybírej poctivě, jóó a ještě takový poznatek do 5 místného už 6a7 sedačka nejde zamontovat!!!!!, na rozdíl od 7 místného odkud jdou vyndat! Čau maky
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Nazdarek maky :-)
Ja z jeho dotazu pochopil, ze nutne musi vedet, jakej je kufr, kdyz tam ty sedacky nejsou a co se vse do toho kufru potom vejde ;-)
Takze asi to bude velkoobjemova prerava a bude jezdit bez sedacek i bez plata.
Jinac pro "proste_ja": do toho kufru se vejde VSECHNO :-D
Mickey
Ja z jeho dotazu pochopil, ze nutne musi vedet, jakej je kufr, kdyz tam ty sedacky nejsou a co se vse do toho kufru potom vejde ;-)
Takze asi to bude velkoobjemova prerava a bude jezdit bez sedacek i bez plata.
Jinac pro "proste_ja": do toho kufru se vejde VSECHNO :-D
Mickey
Polovina lidí tu má GS a nikdo nenajde dvě minutky nato mi změřit kufr?
maš internet?tak si to najdi!!
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
maky: Oóóóó jééé tady je zas někdo chytrej To že má 5místný GS stejný kufr jak 7místný je jasné, ale když je vyklopená 3 řada sedadel, tak je logicky kufr menší. Šlo mi prostě o rozměr kufru pětiméstného GS nebo sedmi místného se sklopenou třetí řadou. Rozmýšlím se mezi Touranem a GS. Je zajímavé, že VW mi bez keců změřili
berko: A kdepak to na netu najdu, co šikulo?
myckei: Však hned v prvním příspěvku píši "Toto prosím změřit s NE-instalovanými sedadly ve třetí řadě" - neboli třetí řada sklopená do podlahy. O druhé řadě nebyla řeč.
berko: A kdepak to na netu najdu, co šikulo?
myckei: Však hned v prvním příspěvku píši "Toto prosím změřit s NE-instalovanými sedadly ve třetí řadě" - neboli třetí řada sklopená do podlahy. O druhé řadě nebyla řeč.
třeba na strankach Reanultu,co ty nemehlo?
berko: ... a link? když jsi tak chytrý? Já to nikde nenašl.
ja to našel hned ,ale mně panačku nedostaneš gugluj a najdeš to
berko: vsadím se s tebou že se pleteš! Googl nic nenajde a na Renaultu také nic není.
Aby na nas nebyl "proste_ja" nastvany, tak i ja jsem pouzil Google a naslo mi to totok:
http://www.sauto.cz/recenze/9546-renault-scenic-2-0-dci-118-kw-scenicke-cteni-potreti
Treba...
Aha tak nic, to je pro III Scenica... ;-) Spatne koukam, tak se jeste podivam jinde...
Mickey
http://www.sauto.cz/recenze/9546-renault-scenic-2-0-dci-118-kw-scenicke-cteni-potreti
Treba...
Aha tak nic, to je pro III Scenica... ;-) Spatne koukam, tak se jeste podivam jinde...
Mickey
Ale no tak, chlapi, žádný hádání, tady si přece pomáháme, ne?
Takze prikladam rozmery (mozna i ty co te nezajimaji)
https://2img.net/r/ihimizer/img254/7618/sceniciirozmery.jpg
Takze prikladam rozmery (mozna i ty co te nezajimaji)
https://2img.net/r/ihimizer/img254/7618/sceniciirozmery.jpg
Hudy, tak jsi dopad asi jako ja :-)
Primo o rozmerech kufru tam asi moc neni. Vnitrni vyska a tak.
Kurna kluci, vemte nekdo metr a bezte mu to zmerit, me auto sebrala manzelka :-D
Mickey
Edit - Aaaa sorry, tam je rozmeru az nejak moc. Je tam asi fakt vsechno. Peknej obrazek. Z ceho to je?
Primo o rozmerech kufru tam asi moc neni. Vnitrni vyska a tak.
Kurna kluci, vemte nekdo metr a bezte mu to zmerit, me auto sebrala manzelka :-D
Mickey
Edit - Aaaa sorry, tam je rozmeru az nejak moc. Je tam asi fakt vsechno. Peknej obrazek. Z ceho to je?
ja se nehadam ale naštvalo mne toto"Polovina lidí tu má GS a nikdo nenajde dvě minutky nato mi změřit kufr?" a on si nenajde minutu na gugleni a bude nas tu osočovat
GS a OV zdarec-to OV je pro načelnika jako Opel Vectra
GS a OV zdarec-to OV je pro načelnika jako Opel Vectra
Nevím jestli sem jde vložit pdf dokument tak jsem dal fotku otevřeného dokumentu z monitoru. Pokud máš zájem o originální PDF dokument pošli mi na sebe mail přes soukromou zprávu. Pro Granda platí údaje na spodních dvou řádcích. Horní jsou krátký podvozek.
Edit: nevím kam sem hleděl když sem to sem dával, ale vůbec sem si nevšiml, že Hudy sem dal stejný obrázek o tři příspěvky výš.
sali
Edit: nevím kam sem hleděl když sem to sem dával, ale vůbec sem si nevšiml, že Hudy sem dal stejný obrázek o tři příspěvky výš.
sali
sali- Poeet p?íspivku : 684
Registration date : 08. 11. 08
Ok, tak se vám všem omlouvám a díky za alespoň tyto rozměry.
Pár podobných náčrtků jsem též našel. Hloubka kufru u dna tam je, ale kolik to má nahoře se tam nedočtu. Šířka podběhu či šířka nakládacího prostoru také asi nebude šířka kufru. Výška kufru tam myslím také není (pouze výška otvoru zadních dveří). Ale to je jedno.
berko:Já si samozřejmě minutku na googlení našel. Ale to co jsi popisoval ty (že je to na stránkách Renaultu), to asi ne-e, že. Tam je jen GS III. Navíc tam není vše co jsem chtěl.
Kdybych věděl jaký to bude problém změřit pár mír, tak to sem ani nepíšu. Raději bych složil kočár a zajel bych do nejbližšího bazaru kde mají GS a kufr bych si přímo vyzkoušel.
Pár podobných náčrtků jsem též našel. Hloubka kufru u dna tam je, ale kolik to má nahoře se tam nedočtu. Šířka podběhu či šířka nakládacího prostoru také asi nebude šířka kufru. Výška kufru tam myslím také není (pouze výška otvoru zadních dveří). Ale to je jedno.
berko:Já si samozřejmě minutku na googlení našel. Ale to co jsi popisoval ty (že je to na stránkách Renaultu), to asi ne-e, že. Tam je jen GS III. Navíc tam není vše co jsem chtěl.
Kdybych věděl jaký to bude problém změřit pár mír, tak to sem ani nepíšu. Raději bych složil kočár a zajel bych do nejbližšího bazaru kde mají GS a kufr bych si přímo vyzkoušel.
a prož nenapišeš že potřebuješ vozit kočar,to bych ti napsal že se tam v pohodě vleze pač mam dvojčata a vozil jsem v něm kočar pro ně uplně v pohodě a promin ja jsem lehce starovatelnej
MÍR
MÍR
No vida, jak jste se krásně domluvili. Akorát přes ty děti to funguje pokaždý
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Kočár pro dvojčata se tam vejde. To mohu také potvrdit. (Mám také dvojčata - vnučky )
mkb- Poeet p?íspivku : 119
berko:ok, též se omlouvám MÍR
Také bych tam potřeboval narvat dabl-kočár. Když ho tam dáš, tak zbyde ještě někde kousek místa (na nákup atd.)? Nebo je kufr úplně plnej jen kočárem?
Také bych tam potřeboval narvat dabl-kočár. Když ho tam dáš, tak zbyde ještě někde kousek místa (na nákup atd.)? Nebo je kufr úplně plnej jen kočárem?
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: