Velikost kufru?
+7
svar
sali
hudy
berko
maky
_Mickey_
proste_ja
11 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Velikost kufru?
mkb: OK, díky
Chtěl jsem kupovat C-maxe nebo Scenika, ale ty mají ten kufr prostě malej. Naopak Galaxy či Espace jsou už jak autobus. GS je někde uprostřed což je fajne. Proto zjišťuji přesné míry a honím každý centimetr.
Chtěl jsem kupovat C-maxe nebo Scenika, ale ty mají ten kufr prostě malej. Naopak Galaxy či Espace jsou už jak autobus. GS je někde uprostřed což je fajne. Proto zjišťuji přesné míry a honím každý centimetr.
proste_ja- Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 21. 10. 10
mista je na nakup je dost a co se nevejde do kufru to jsem vrazil děckam pod nohy na podlahu
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
berko: OK, tak díky moc.
proste_ja- Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 21. 10. 10
A nezapomen dat do galerie par obrazku (klidne i s nalozenym kocarkem) az budes mit grandika doma
GS je jedno vydarené auto z rozmermy ktoré nemá nič. ani veľké ani malé. proste super z dobrou spotrebou. ja som tam vozil dva. teda jeden zacvaknutý a športový + nabaléný na chatu. niet čo riešiť.
nera738- Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 12. 09
Mám dotaz na na ty co už zkoušely vyndat šestou a sedmou sedačku, než se do toho pustím: Jak dlouho mi ta operace zabere a potřebuju ještě něco kromě torxů a stranových klíčů?maky napsal:Čau no prostě ty, tak to je zase debatka, samože pětimístnej grand má stejnej kufr jako sedmimístnej, akorát, že u pětimístného jsou pod podlážkou dvě prázdná místa po těch sedačkách, odhadem 50 široké, 15 hloboké a asi 75 cm dlouhé ( odhadem nekoukám do auta), no a na té zadní sedačce sem sám seděl z Liberce do Prahy, pouze 2 problémy, zout se abys neumazal tapecírunk a nemít dlouhé chodidla a velkou cejchu ( hnáty mám 45. váha 115kg při 180 cm výšky ) to poslední musel sem dost zatáhnout panděro abych zapnul pás.ale jinak překvapivě pohodlné. Tak se měj a vybírej poctivě, jóó a ještě takový poznatek do 5 místného už 6a7 sedačka nejde zamontovat!!!!!, na rozdíl od 7 místného odkud jdou vyndat! Čau maky
RGS- Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 09. 03. 12
Zdarec RGS, tak sem nebyl líný a zaběhl se podívat.... tak, že vyndáš dekl podlážky, odšroubuješ tu postraní krycí plastovou lištu na obou stranách , je to 6 -8 torx šroubků, tím se dostaneš k držákům sedaček, ty ( sedačky ) vysuneš a odšroubuješ na každé sedačce ty 4 matky ( 13 klíč.) v podlaze. Vemeš sedačku do teplejch a je venku. Na držáky pásu nemusíš sahat!!! čas - jednou rukou 5 minut.
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Díky Maky, já jsem tak trochu čekal nějakou zradu, až sundám ty postraní krycí plasty.
Teď vím, že se do toho můžu klidně pustit.
Teď vím, že se do toho můžu klidně pustit.
Co budeš převážet mrtvoly, že potřebuješ zvětšovat kufr?
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Čéče, někdy je i díra v trenkách dobrá, když do nich potřebuješ dát něco většího....
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Ale božínku co to velkého bude strkat Maky do trenek?
PRADedaR- Poeet p?íspivku : 648
Registration date : 19. 01. 12
Hodlám pašovat cigarety do EUsvar napsal:Co budeš převážet mrtvoly, že potřebuješ zvětšovat kufr?
Ne ne, ale na dovču se nějaký ten prostor navíc hodí.
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: