Scenic II sali
+11
R-ježek
hop2286
PRADedaR
Koci
Popenec
Frodo
Kopy
jaris
MartinLM-SK
Lazak
xxmirek
15 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Scenic II sali
svar napsal:Zadej si do vizitky bydliště- Location a je to. Teď jsem si to tam hodil a funguje to. Anebo založit identifikační vlákno.jaris napsal:HOY, už jednou jsem tady naťuknul téma, že by nebylo špatný o sobě vědět odkud / kdo je. Alespoň orientačně, ať už kvůli vzájemné pomoci, tak např. pro společnou jízdu třeba na srazy . Zatím bez odezvy, asi se stydí ... Tak já začnu, třeba se přidají. Jsem z okolí Rumburku, severní čechy.
Ahojte,
i já jsem do své vizitky doplnil odkud vlastně jsem. Teď je na ostatních aby se ve vyplňování činili.
xxmirek
jaris napsal:HOY, docela by mně zajímala spotřeba v případě, kdy si sebou vezeš na dovču obývák. Až budeš mít něco najeto, poděl se o zkušenosti (jízdní vlastnosti, spotřeba atd.) Dík
tal jsem se konečně probral albumy, abych přidal nějaké zkušenosti s karavanem, spotřebu jsem nikdy radši moc podrobně nezkoumal, ono hlavní síla je ve volnosti pohybu, prostě přijedeš do kempu už od brány je ti nesympatický, tak uděláš otočku na parkovišti a jedeš jinam, svoboda výběru termínu a místa dovolené je taky fantastická, neexistuje že by jsi musel mít od února rezervovaný pokoj a termín a jakákoliv změna by byla téměř nemožná, prostě zapřáhneš a jedeš, někdo namítne, že svoboda výběru místa a termínu se dá řešit i stanem, ale po prvním probuzení v přívěsu na stan zapomeneš, 100% ověřeno na vlastní kůži a nějaká spotřeba 11 l u Megane 1,6e, vyděračské parkovné kdy ti počítají cenu jako za autobus a citlivost na boční vítr jdou stranou
a tady je pár foteček za čím jsem už taky tahal karavan, samozřejmě se těším jak malý dítě na vánoce až zapřáhnu za
SCENIC II a vyrazím dál než jenom na STK
sali- Poeet p?íspivku : 684
Registration date : 08. 11. 08
HOY, jednou to musím taky zkusit. Kámoš má celkem fajnový přívěs, to by nebyl problém. Když si ale vzpomenu na své couvání s malým vlekem , mám orosené čelo a asi bych musel hodně trénovat někde na parkáči...
jaris- Poeet p?íspivku : 256
Registration date : 18. 01. 09
Tak hlásím, že od dnešního dne se náš Scenic tváří GRANDIÓZNĚ a dokonce jsem stihl už i kinder žloutek na anténu, kterému se žena dlouho bránila. Na Svátek práce jsme zkušebně popotáhli s úspěchem karavan a nic nebrání tomu abychom vyjeli do Mělníku.
Odrazy světla mají něco do sebe. Sice nálepkou auto nezvětšíš , ale zase máš míň místa na umývání na zadním okněsali napsal:Tak hlásím, že od dnešního dne se náš Scenic tváří GRANDIÓZNĚ a dokonce jsem stihl už i kinder žloutek na anténu, kterému se žena dlouho bránila. Na Svátek práce jsme zkušebně popotáhli s úspěchem karavan a nic nebrání tomu abychom vyjeli do Mělníku.
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Až se jaro zeptá co jsem dělal v zimě tak mám jasnou odpověď. "Našetřil jsem na nové kola." Sem se nemohl jara dočkat, že sem ho ani neumyl, abych už už viděl jak budou vypadat na autě.
Lepší přivítání jara si auto asi nezasloužilo
Ale zasloužilo, jenže ložisko zadního kola, výměna oleje, všechny filtry, kontrola a vyčištění klimy, nejsou vidět. To se pak těžko přidává do galerie. Myčka taky bude, ale ne před jarním víkendem plným cest s vozíkem do polí (jaro na vesnici).
a výlet už je taky naplánovaný abych zjistil zda mi auto po zimě vložené investice vrátí spolehlivým provozem a nízkou spotřebou
a výlet už je taky naplánovaný abych zjistil zda mi auto po zimě vložené investice vrátí spolehlivým provozem a nízkou spotřebou
Tak máme před vánocama o zábavu postarané. Na první pohled to nevypadá, ale po předběžné prohlídce v servisu zatím padali čísla 1o-15.ooo zítra jde sundat nárazník a bude se zkoumat a fotit pro pojišťovnu. Skoro všecko zastavilo tažné, které je teď ohnuté jak vyhybky do pekla. Megane stál zaparkovaný a Hyundai jel cca 45km/h. Řidič Huyndaie se necítí vinen a policie sice přileja všechny vyslechla a než aby na místě rozhodla tak to poslala do správního řízení. Takže kdoví jestli se někdy dočkám rozhodnutí o vině a tím i náhrady škody.
http://tn-cz.rajce.idnes.cz/megane_grcanec
http://tn-cz.rajce.idnes.cz/megane_grcanec
Zdarec salíci, jo to jsou ty chvíle, kdy by člověk vraždil..... Ano můžeš být rád ( řekne se) zaplať panbůh, že to sou jen plechy a člověk si oddychne, ale za chvíli začne červíček vrtat a " doprdele, to ten blbec nemohl dávat bacha,, teď budu mít celý svátky zkažený, navíc on si bude užívat, zatímco já budu lítat jako blbej po servisech!!! No a můžu tě ujistit s přibývajícím časem do dokončení opravy ta nasranost se bude zvyšovat... vím to viz. moje loňské otunění také před vánocema!!!!!! Cítím s Váma....
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Zdar sali. Jsou to docela blbý dárky. Dost mi to podle fotek připomíná postavení aut, když mi syn ulovil punto na tažný. Akorát jsem to měl "jednodužší", že vina byla jasná na jeho straně a opravu jsem řešil ve vlastní režii. Přeju brzké a dobré ukončení této akce ke Tvé spokojenosti.
Děkuju za projevy soustrasti. My na takové bolístky před vánocema máme štěstí, ještě si živě pamatuju to nasrání když mně do jedenáctky flákl chlap 18.12. Ale všechno je na dobré cestě. Tři dny jsem telefonoval a psal maily, včera celý den jezdil a druhé dveře ve stejné barvě už jsou doma stejně jako tažné. Teď už jenom najít volný půl den na rozborku zborku a auto bude zas chvilku vypadat k světu.
hoj sali
hoj sali
No a pak, že Ježíšek neexistujesali napsal:Děkuju za projevy soustrasti. My na takové bolístky před vánocema máme štěstí, ještě si živě pamatuju to nasrání když mně do jedenáctky flákl chlap 18.12. Ale všechno je na dobré cestě. Tři dny jsem telefonoval a psal maily, včera celý den jezdil a druhé dveře ve stejné barvě už jsou doma stejně jako tažné. Teď už jenom najít volný půl den na rozborku zborku a auto bude zas chvilku vypadat k světu.
hoj sali
No to jsou radosti... Já to zažil v listopadu, na rozdíl od tebe ale nemám tažné... popíšu to u svého vozítka v galerii.
Ber to tak, mohlo to být horší.... Drž se a vše nejlepší do nového roku!
Ber to tak, mohlo to být horší.... Drž se a vše nejlepší do nového roku!
Pořídil jsem si na auto novou hračku denní svícení fotky v odkazu.
http://tn-cz.rajce.idnes.cz/Scenic_denni_sviceni_mlhovky
http://tn-cz.rajce.idnes.cz/Scenic_denni_sviceni_mlhovky
Móóóóóc velká krása. Vidět na vlastní oči a zemřít
Čau Sali,
člověče, jak moc to svítí? Takhle na fotce mi to přijde hrozně slabé. An ijsem nevěděl, že něco takového existuje. Zajímalo by mě, jestli ti to teď automaticky rozsvěcí světla, když se sešeří? Jak moc složité bylo to namontovat na auto? Myslíš, že by to zvládl i takový trouba jako jsem já
Díky za info
člověče, jak moc to svítí? Takhle na fotce mi to přijde hrozně slabé. An ijsem nevěděl, že něco takového existuje. Zajímalo by mě, jestli ti to teď automaticky rozsvěcí světla, když se sešeří? Jak moc složité bylo to namontovat na auto? Myslíš, že by to zvládl i takový trouba jako jsem já
Díky za info
Popenec- Poeet p?íspivku : 667
Registration date : 24. 07. 09
Svítí to fakt hodně, fotka dost zkresluje. Montáž s kafíčkem a cigárkem byla otázka hodiny. Trochu tomu času pomohlo, že sem si k tomu vzal elktrikáře na slovo vzatého, abych nestrávil půl dne hledáním spínané +15 a parkovaček v pojistkovém boxu u motoru. Jinak na tom není co zkazit a průměrně inteligentní orangutan, který už někdy držel šroubovák v ruce to zvládne sám. Ano teď to přepíná samo podle světelného senzoru. A ti co chtějí vidět naživo, tak budou mít šanci v pátek v Hradci.
Kupoval jsem to tady zaplaceno kartou v pátek dopoledne a v pondělí dopoledne sem to měl doma.
http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla/kombinace-dennich-svetel-a-mlhovek/drlfog90-mlhova-svetla-svetla-denniho-sviceni-homologace.html
Kupoval jsem to tady zaplaceno kartou v pátek dopoledne a v pondělí dopoledne sem to měl doma.
http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla/kombinace-dennich-svetel-a-mlhovek/drlfog90-mlhova-svetla-svetla-denniho-sviceni-homologace.html
Naposledy upravil sali dne Wed May 15, 2013 6:55 am, celkově upraveno 1 krát
Ono namontovat to do toho nárzníku by asi nebyl problém ani pro mě, ale bohužel neznám žádného elektrikáře, který by mi to byl ochotný zapojit. Pro mě by byl problém právě ta elektrika
Popenec- Poeet p?íspivku : 667
Registration date : 24. 07. 09
Tak se mrkni na ty stránky, je to firma z Ostravy. Takže vyzvedneš si osobně a ušetříš za poštu. A mají taky vlastní dílnu, kde ti to namontují. Kontakt na dílnu pro objednání montáže v Ostravě 774 575 127
hoj sali
hoj sali
Pomalu se blížíme dvoustovce.
Zdarec salíku a jitřenko, dle stavu ukazatele paliva to nedáš, pokud ještě aspoň 10x nenatočíš plnou?????? Ale i tak držím palce aby to bylo jen v naftě!!!
Hodně nebezpečná kombinace, tři devatenáctky najednou!!!!!!!!!!!!
Svare, NE nebezpečná, ale vražedná! 3 devatenácky najednou by mě zabily!
Omlouvám se za prznění galerie
Omlouvám se za prznění galerie
Koci- Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 17. 04. 09
Nojo, 3 devatenáctky, jak sem starej tak sem blbej, já koukám, že má prázdnou nádrž a vy hned myslíte na to nejhoší!!!!! Ale je to můj sen, dle klasika: Lépe jest umilovat se k smrti se třema 19, než v domově důchodců se třema sedumdesátkama vzpomínat na pracovní úspěchy!!!,
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: