Motor 1,6 DCI
2 posters
Strana 1 z 1
Motor 1,6 DCI
Čau chlapi, tak sem s tím ze zkušenostmi s tímto motorem do grandoše…
Mám možnost koupit ojetého 2 roky starého s tímto motorem, nájezd pod 100 tisíc. Jsem zapřísáhlý benziňák, bohužel 1,6 v benzinu s dobrým nájezdem a výbavou je nadlidský výkon, tento motor proste můžu, mám ho v stávajícím Grandošovi a nájezd přes 300 tisíc a úplná pohoda, jen té sily časem a km ubývá stářím, ale co se týče spolehlivosti, bezproblémový motor, když se mu dá co chce... Nové benzínové motory TCe nechci po referencích kamaradu ze servisu Renaultu.
Takže do mě, zkušenosti, vlastnosti, plusy a mínusy...
Díky
Mám možnost koupit ojetého 2 roky starého s tímto motorem, nájezd pod 100 tisíc. Jsem zapřísáhlý benziňák, bohužel 1,6 v benzinu s dobrým nájezdem a výbavou je nadlidský výkon, tento motor proste můžu, mám ho v stávajícím Grandošovi a nájezd přes 300 tisíc a úplná pohoda, jen té sily časem a km ubývá stářím, ale co se týče spolehlivosti, bezproblémový motor, když se mu dá co chce... Nové benzínové motory TCe nechci po referencích kamaradu ze servisu Renaultu.
Takže do mě, zkušenosti, vlastnosti, plusy a mínusy...
Díky
Georgess- Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 23. 03. 10
Re: Motor 1,6 DCI
Motor roku ( před asi 3- 4 lety, možná o trochu víc) dávají ho i do Mercedesů A, když dáš koni do dížky... dostaneš zaslouženou odměnu, mněň olej po 15 tis. občas ho protáhni na sraz a budeš spokojen..
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Re: Motor 1,6 DCI
Chlapi, tak malo zkusenosti s timto motorem...?
Georgess- Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 23. 03. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: