Display
+109
DrlaM
lukas48
PRADedaR
tesla.ic1
Efendy
petr novy
PetrGrand
Karlučo
patospatos
sestra6
whoareyou
jirik_h
pivot
mamuti
RadimB
Samuelsson
Maxim
Papaja68
goldwingtom
martin.kazik
Ruda
svihy
ketupa
krtek225
mrarek
JINDRA82
JArty
anderkoj
JirkaCH
jirkas
Jirin_CZ
kpartl
Popenec
Karel
Horacio
Prašík
hanulenac
herflik
Mamut
Georgess
duff
Romanky
ppeto
pirduch
Kopy
Prochyx
loosos
rybar.miroslav
autotachometr
jarynp
mosap
Tony
scenic1.5dci
cekora
mifii
bambinot
d2d
maky
Pavel
Děda
Nomed
honzikf
hudy
hreho
cekru
pablou
brano_
grand20_16v
milan620
Ren_Scenic
Koci
Lionet
žaky
klap-in
mkb
Romanky1
peter1976
Maros Jurkovic
ScenicNoir
Paveld
Grandík
technak
XAO
ivangs
vildas
okura
marcuss333
MartinLM-SK
stteveke
gazer
sali
jaris
Palda
pepabor
xxmirek
drmi
mildaus
alino
miro22
karon
paul
berko
ppomezn1
koprda
velrybar90
svar
Jony
RaCeK
Lazak
113 posters
Strana 3 z 13
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Display
svar napsal:Slíbil jsem mu, že až tak veřejně to nebude, ale po SZ klidně kontakt pošlu, to není problém.
Prosím o kontakt na člověka. Jsem z okolí Plzně. Děkuji za odpověď. 607668161
gazer- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 09. 02. 09
Re: Display
Kontak Ti jede v PM (SZ)
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
RE:
Možte aj mne poslať kontakt na opravu pristrojoveho panela, najlepsie na Slovensku ak to niekto vie opraviť. Dakujem
stteveke- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 09. 03. 09
stteveke napsal:Možte aj mne poslať kontakt na opravu pristrojoveho panela, najlepsie na Slovensku ak to niekto vie opraviť. Dakujem
Ahoj,
zkus svůj dotaz směřovat na Martina SK. Kontakt seženeš v seznamu uživatelů. Možná se dohodnete.
xxmirek
xxmirek napsal:stteveke napsal:Možte aj mne poslať kontakt na opravu pristrojoveho panela, najlepsie na Slovensku ak to niekto vie opraviť. Dakujem
Ahoj,
zkus svůj dotaz směřovat na Martina SK. Kontakt seženeš v seznamu uživatelů. Možná se dohodnete.
xxmirek
Mám dobrého známeho čo sa zaoberá elektronikou . No či by vedel opraviť aj naše displaye , nakoľko chýba schéma zapojenia a popis osadených súčiastok , tak to by musel iba skúsiť.
Za vyskúšanie však nič nedáme a tak nám chýba už iba ten tmavý display . Dopredu však netrpezlivcov upozorňujem, aby opravu neočakávali do týždňa.
MartinLM-SK- Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 05. 11. 08
Zdar renaultaci, tak cierna smrt postihla aj mna, mam vsetky symptomy ktore ste tu opisovali: 2 dni blikajuci display a na 3. den uplna tma, na 4. den nefunkcne radio, oprava (pardon vymena) v Renaulte medzi 900 - 1000 eur, zaruka 6 mesiacov - ved to je na smiech, alebo na plac?
Co sa tyka mojho auticka je to scenic II, rocnik 01/2005, 1,9dci, km 90tis. Ocenil by som vsetky kontakty kludne aj v Cechach, stale to bude o 2/3 lacnejsie aj keby som si mal zajst do Asu.
Zistoval som kontakty aj v Polsku, tak ak ma niekto zaujem nech sa pozrie na www.motoallegro.pl a dajte si do vyhladavaca ,,licznik,, co je pristrojovka, je tam niekolko kontaktov na ludi co to opravuju za nejakych 500zl, opravia vam to aj na pockanie a davaju zaruku od 1-3 rokov. Bohuzial vsetky servisy su odo mna velmi daleko, takze si radsej zajdem na Cechy. A zabudol som ze ponukaju aj sluzbu zaslania, cize vymontujete svoj display a poslete im ho na adresu, no ci bude fungovat ked sa vrati.... Co sa tyka predaja display tie su za nejakych 1000zl len si dajte pozor na cislo vzadu na display, musi sa uplne zhodovat s tym vasim, inak mozte mat problemy, tych typov je niekolko a navonok vyzeraju uplne rovnako.
Co sa tyka mojho auticka je to scenic II, rocnik 01/2005, 1,9dci, km 90tis. Ocenil by som vsetky kontakty kludne aj v Cechach, stale to bude o 2/3 lacnejsie aj keby som si mal zajst do Asu.
Zistoval som kontakty aj v Polsku, tak ak ma niekto zaujem nech sa pozrie na www.motoallegro.pl a dajte si do vyhladavaca ,,licznik,, co je pristrojovka, je tam niekolko kontaktov na ludi co to opravuju za nejakych 500zl, opravia vam to aj na pockanie a davaju zaruku od 1-3 rokov. Bohuzial vsetky servisy su odo mna velmi daleko, takze si radsej zajdem na Cechy. A zabudol som ze ponukaju aj sluzbu zaslania, cize vymontujete svoj display a poslete im ho na adresu, no ci bude fungovat ked sa vrati.... Co sa tyka predaja display tie su za nejakych 1000zl len si dajte pozor na cislo vzadu na display, musi sa uplne zhodovat s tym vasim, inak mozte mat problemy, tych typov je niekolko a navonok vyzeraju uplne rovnako.
marcuss333- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 19. 03. 09
Takze pre vsetkych ktorych postihlo to co mna: display mi odborne a rychlo opravil pan Ing. Radek Tomas z Holesova. Spravil to do 2 hodin a dal mi na to dokonca 1 rok zaruku, takze vsetci co mate podobny problem, vrelo odporucam. Telefon poskytnem ,,na optani,,
marcuss333- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 19. 03. 09
už sem taky opravoval
Kdyby někdo potřeboval Severní morava - Ostrava
Kdyby někdo potřeboval Severní morava - Ostrava
okura- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 26. 03. 09
Pošlete mi soukromou zprávou kontakty na opraváře těch displayu, udělám skrytou databázi a na požádání dám zájemci kontakt. Raději takto než to někde založíte a v případě potřeby to bude pryč
Lazak napsal:Pošlete mi soukromou zprávou kontakty na opraváře těch displayu, udělám skrytou databázi a na požádání dám zájemci kontakt. Raději takto než to někde založíte a v případě potřeby to bude pryč
...šikovnej
koprda- Poeet p?íspivku : 142
Registration date : 05. 08. 08
mrtvej displej
prosim o zaslani nejakeho kontaktu v okoli Prahy, kde by mi mohli pomoci se zhaslym displejem...thx
vildas- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 27. 03. 09
mam granda rv. 2006 ,118 000 km,mám se bát taky nebo je to výsada starších ročníkuLazak napsal:Chtěl jsem se zeptat po kolika kilometrech vám odešly ty displaye, najednou se to stalo více lidem o kterých vím, že mají scenicy. Možná by stálo i zveřejnit, který měsíc výroby a rok je vaše auto, jestli to třeba nebude jenom nějaká série co se kazí.
berko- Poeet p?íspivku : 695
Registration date : 02. 09. 08
Hlavně aby se i ta skrytá databáze našlaLazak napsal:Pošlete mi soukromou zprávou kontakty na opraváře těch displayu, udělám skrytou databázi a na požádání dám zájemci kontakt. Raději takto než to někde založíte a v případě potřeby to bude pryč
display
svar napsal:Hlavně aby se i ta skrytá databáze našlaLazak napsal:Pošlete mi soukromou zprávou kontakty na opraváře těch displayu, udělám skrytou databázi a na požádání dám zájemci kontakt. Raději takto než to někde založíte a v případě potřeby to bude pryč
Prosim ta , posli mi kontakt na nejakeho opravara z SK alebo Morava. mail : ivangs@stonline.sk. Dik
ivangs- Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 22. 04. 09
opravy displeje
Lazak napsal:Vše je v tématu GRAND Scenic&Scenic, vidí to všichni registrovaní....
protoze tento kontakt neni v seznamu a je verejne dostupny na Netu davam ho sem:
Radek Hartman
Adresa: Brožovského 1094/8
27401 Slaný
Okres:
Kraj: Kladno
Středočeský kraj
Tel.: 732151018
Autoservis - autoelektrika, autoelektronika opravy i mikro a diagnostika - Slaný
Radek Hartman - Slaný - autoservis pro vás.
Autoservis a diagnostika všech značek,opravy elektroniky a mikroautoelektroniky, specializace Renault, Peugeot, Citroen.
Opravy přístrojových desek pro vozy Peugeot Partner,Citroen Berlingo,P206,CitoenC5atd(mechanicé i elektrické závady),nefunkčních displejů Scenic II a Espace IV
Otevírací doba: Po-Pá 7.00h-11.30h 12.30h-16.00h
pro informaci: cena opravy by se mela pohybovat cca 3.500,- bez DPH
vildas- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 27. 03. 09
Zdravím všechny, také patřím k těm "štastným" které navštívila tma !! V úterý jedu k mému dvornímu opraváři a uvidím co s tím udělá ! Snad to dopadne co nejlépe
XAO- Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 26. 04. 09
Vítej do klubu vyznavačů tmyXAO napsal:Zdravím všechny, také patřím k těm "štastným" které navštívila tma !! V úterý jedu k mému dvornímu opraváři a uvidím co s tím udělá ! Snad to dopadne co nejlépe
svar napsal:Vítej do klubu vyznavačů tmyXAO napsal:Zdravím všechny, také patřím k těm "štastným" které navštívila tma !! V úterý jedu k mému dvornímu opraváři a uvidím co s tím udělá ! Snad to dopadne co nejlépe
Zdravim vsetkych, tak ja to uz mam za sebou, dnes som bol v Holesove a displey uz svieti.
ivangs- Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 22. 04. 09
Jo na Moravě jsou borciivangs napsal:[
Zdravim vsetkych, tak ja to uz mam za sebou, dnes som bol v Holesove a displey uz svieti.
svar napsal:Jo na Moravě jsou borciivangs napsal:[
A nejen na Moravě!! Minulý týden jsem si udělal výlet do okolí Českých Budějovic a palubovka opět svítí
Jo u Budějovic to znám, tam byli borci o chloupek dřív než na Moravě
svar napsal:Jo u Budějovic to znám, tam byli borci o chloupek dřív než na Moravě
Není důležité kde ale s jakým výsledkem
re
Opravoval som nejake displaye, ale u niektorych je oprava - moj nazor - problematicka. Ak je vadny procesor- oprava je len vymenou. Jednoduche zavady, ako suciastky menica su v pohode. Mal som display, kde ak bol zapojeny ,nebolo mozne nastartovat. U tychto displayov je skala poruch siroka a neni jedoduche riesenie.
alino- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 01. 12. 08
kontak na Slovensko
Ahojte,
Neviete o niekom kto to dokaze opravit na Slovensku ? Pripadne nejaky kontakt v PL, kde sa da kupit rovno cely display ?
Vdaka,
MK
Neviete o niekom kto to dokaze opravit na Slovensku ? Pripadne nejaky kontakt v PL, kde sa da kupit rovno cely display ?
Vdaka,
MK
technak- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 18. 05. 09
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Strana 3 z 13
Povolení tohoto fóra: