Držák (naviják) na rezervní kolo
+37
Vratik
wow
Niecze
deif
Memphis
loonn
Karlučo
R-ježek
sali
MacaC
pepek
piggy
pokemon1
dudu0
pet123
martin.kazik
_Mickey_
Mamut
ravachol
Hynek
vecino
bambinot
ScenicNoir
berko
mildaus
pirduch
brňák
xxmirek
Káča + Míra
Kopy
Frodo
Ruda
jaris
svar
pepabor
Lazak
hudy
41 posters
Strana 4 z 8
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Držák (naviják) na rezervní kolo
:-D
Neser a zapni si skype, potrebuju te zjebat ;-)
Mickey
Neser a zapni si skype, potrebuju te zjebat ;-)
Mickey
_Mickey_- Poeet p?íspivku : 1200
Registration date : 25. 04. 09
Kluci, ride se heslem "vzdy pripraven"...nemuzete mi nekdo sim vyfotit jak je navijak primontovan k autu...a hlave spis jak se k nemu dostava z kufru?
Abych potom nebloumal, kam to placnout. Sveho mazla bohuzel nemam doma, tak nemuzu badat.
Diky Mickey
Abych potom nebloumal, kam to placnout. Sveho mazla bohuzel nemam doma, tak nemuzu badat.
Diky Mickey
Zespodu máš 3 šrouby, na ty to přitáhneš. Zevnitř za pravým zadním (6) sedadlem, když ho vyklopíš je v koberci krytka. Tu vytáhneš a jsi na ovládání. P.S. Blahopřeju k úlovku
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Zdarec mikeťuku, tak vzhledem k tomu, že máš origo, není co řešit, to je ( jako ostatně celý auto) blbuvzdorný a jinak, než správně to namontovat nejde. Je to na třech šroubech který čuměj z podlahy pod autem. Jsou to 8 čky , tak, že si kup 3 samosvorný matky a podložky ploché velké a pérovky, s tím držákem a krycím plechem vlez pod auto vem si sebou 13 klíč a ty matky s podložkama. Plácneš to tam zespoda, utáhneš a máš to nejhorší zasebou. Pak otevřeš kufr sundáš podlážku a zvedneš pravou sedačku ve třetí řadě, myckei! pravou když čumíš do kufru a na podlaze je takovej výkrojek v koberečku a pod ním je gumička tu vyloupni a kouká na tebe hlava šroubu od navíjáku. Na jednu stranu točíš kolo jde nahoru, točíš na druhou kolo jde dolu. no a spustíš, vytáhneš nacvakneš rezervu a vytočíš nahou. Toť vše. v jednoduchosti je krása.měj se
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
Tak tys to koupil s celým rámem.... tak se nejdříve kouki pod auto zda tam ten rám už nemáš, pakli že ano bude stačit jen ten malý držák co je s tím mechanismem pod tou užovkou, a když né tak to tam prdni celý ale to pak musíš zjisti jaký že más koupi šrouby nebo matky????
No ja myslim, ze ram tam mam, ale uvidime, podivame, ale az budeme mit auti doma.
Je v kosmetickem salonu na opravu promacklin (jedna mala je moje, jedne mega je od maminy).
Jinak panove dekuji za rady, snad to tam potom nejak namontuju a prirezervuju a budu uplne nejvic nejlepsi grandak s rezervou :-)
Mickey
Je v kosmetickem salonu na opravu promacklin (jedna mala je moje, jedne mega je od maminy).
Jinak panove dekuji za rady, snad to tam potom nejak namontuju a prirezervuju a budu uplne nejvic nejlepsi grandak s rezervou :-)
Mickey
Nojo, gratuliruju, ale nevejskej, ta užovka je taková rezerva naprd. Smí se s ní jet jen 80tkou, a jet na ní naloženej z jugošky 80tkou?????? no raději když pojedeš někam dál tak tam raději strč normální kolo!!!!!
To je jasnyyyy...po CR tam necham uzovku cervenouckou a na tech 14 dni mimo tam placnu plnohodnotnyho zimaka a jedeeem.
Stejne doufam, ze to nebudu potrebovat, ale jistota pul zdravi.
Mickey
Stejne doufam, ze to nebudu potrebovat, ale jistota pul zdravi.
Mickey
GRATULUJU
vypada ale byt docela rezaty, než to namontuješ pořádně to promazej
auto bez navijaku (Hudyho):
auto s navijakem (majitel neznámý, původně Lazakovo)
vypada ale byt docela rezaty, než to namontuješ pořádně to promazej
auto bez navijaku (Hudyho):
auto s navijakem (majitel neznámý, původně Lazakovo)
Naposledy upravil hudy dne Wed May 16, 2012 7:39 am, celkově upraveno 1 krát
No dyť to povídám, obr:1 auto bez navijáku ale s rámem....obr: 2 auto s rámem a navijákem.jo a ano očistit, namazat, natřít ať máš fešáka!!!!!
Hudy dikes za fotky.
Simte, kdyz uz jsi v tom, fotni mi to i z kufru jak to tam vypada u PRAVEHO sedadla ve treti rade :-D
Diky za spolupraci :-)
Mickey
Simte, kdyz uz jsi v tom, fotni mi to i z kufru jak to tam vypada u PRAVEHO sedadla ve treti rade :-D
Diky za spolupraci :-)
Mickey
Jeee Hudy, na té druhé fotce je moje krásná ruka to jsem ti kdysi posílal, úplně jsem na to už zapomněl ty jeden archiváři
Lazak
Lazak
Aha, takze hudy neni v tom, to jenom nasel ty fotky, co Lazak bordelar nemoh najit ;-)
No neva hudy, kdyby se ti chtelo, muzes to blejsknout. Ale stejne si pro to pojedu az tak prvni vikend v cervnu nejdriv.
Mickey
No neva hudy, kdyby se ti chtelo, muzes to blejsknout. Ale stejne si pro to pojedu az tak prvni vikend v cervnu nejdriv.
Mickey
No myckeii, kdybys nebyl línej jak vandrák v květnu... tak bys hned na začátku tohoto vlákna ty fotky našel hned.....jsou tam dodnes.... a doufám, že dorazíš na sraz....
No maky linej, to ja jsem, to je fakt ;-)
Fotka je na první strane (jsem ji krapitko prehlidnul nebo co), ale neni tam pohled z kufru...a na sraz nedorazim, dyt jsem pisal, ze mam auto u kosmeticky (teda je to chlap).
A hotove bude pristi tyden nekdy, jeste nevi kdy.
Mickey
Fotka je na první strane (jsem ji krapitko prehlidnul nebo co), ale neni tam pohled z kufru...a na sraz nedorazim, dyt jsem pisal, ze mam auto u kosmeticky (teda je to chlap).
A hotove bude pristi tyden nekdy, jeste nevi kdy.
Mickey
Tak jsem zjistil, že by se mi rezerva taky hodila. Poprosil bych "svara" o době dodání a cenové relaci... Zda-li by byl ochotný to vyrobit...
martin.kazik- Poeet p?íspivku : 81
Registration date : 19. 03. 12
Doporucuju napsat svarovi spravu.
On ceny verejne nesiri, takze se s nim muzes domluvit osobne. Je to co kus, to original :-)
Mickey
On ceny verejne nesiri, takze se s nim muzes domluvit osobne. Je to co kus, to original :-)
Mickey
Tramtadadaaaaaa!
Navijak je doma cilize na aute.
U svary jsem provedl demontaz z toho zeleznyho kusu, bo ten samozrejme mam na aute (manik tvrdil, ze bez nej to nema smysl), namontoval na 3 srouby a je toooo.
Predtim samozrejme promazal, prostrikal a vse facha.
Jinak svara rikal, ze prodejce je pomerne sympatak, pokecali, kavicka a rikal, ze ty navijaky obcas miva, ale ze je o ne velkej zajem, ze jsou hned pryc.
Tudiz pokud chcete, mam na nej mejl i telefon a muzete ho bombardovat ;-)
Rezervovany Mickey
Navijak je doma cilize na aute.
U svary jsem provedl demontaz z toho zeleznyho kusu, bo ten samozrejme mam na aute (manik tvrdil, ze bez nej to nema smysl), namontoval na 3 srouby a je toooo.
Predtim samozrejme promazal, prostrikal a vse facha.
Jinak svara rikal, ze prodejce je pomerne sympatak, pokecali, kavicka a rikal, ze ty navijaky obcas miva, ale ze je o ne velkej zajem, ze jsou hned pryc.
Tudiz pokud chcete, mam na nej mejl i telefon a muzete ho bombardovat ;-)
Rezervovany Mickey
petrav.posta@seznam.cz
.svar napsal:Za pravou poslední sedačkou je gumová ucpávka v podlaze a přes ni se dá dostat k ovládání navijákupepabor napsal:diky ješte dotaz ten naviják se ovládá zevnitř z kufru? a neviš kolik stoji. "pepabor"svar napsal:Je to odzkoušený v 7 místném a funguje s plnohodnotnou rezervou. Jezdím tak už rok a zatím pohoda, sund avám ji akorát když měním kola na období (léto- zima).pepabor napsal:Zdary řešim problem s přidělánim kola jde ten navják i do 7mistneho granta? Ta rezerva se tam vejde klasická?Zatim dik "pepabor"
Ahoj jsem tady nová, koupila jsem si před 14dny 7místného granda a sháním naviják na rezervu , četla jsem že jste ho výrobil,bylo by možné se s vámi dohodnout na jeho výrobě nebo nemáte jeho výkres?,jsem ze zlína.děkuji za odověď
pet123- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 10. 07. 12
zdravim ted jsem nasel original drzak rezervy i s rezervou kbyby mel nekdo zajem. je na bazosi za 3500kc
dudu0- Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 26. 05. 12
navijak rezervy
Tak jsem shanel navijak rezervy + nejakou rezervu.Svar mi slibil za slusny peniz navijak home made,ale kdyz jsem jel dnes do Plzne,tak jsem se zastavil na vrakarne a poptal jsem se.Navijak byl na jednom aute + jeden novy disk r16 a par dalsich drobnosti a platil jsem komplet 2050,-
Pan asi nevedel jaky poklad ma na place.
Jinak svarovi musim poslat zpravicku aby se s navijakem nedelal,ze mam uz doma jiny.
Pan asi nevedel jaky poklad ma na place.
Jinak svarovi musim poslat zpravicku aby se s navijakem nedelal,ze mam uz doma jiny.
pokemon1- Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 08. 03. 13
mají všechny Grandy takhle řešenou rezervu nebo jen 7-mi místné?
piggy- Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 20. 03. 13
Pokud je grand, tak je to stejný, akorát v 5 místech máš víc úložnýho prostoru. Krátký má rezervu uvnitř
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 4 z 8
Povolení tohoto fóra: