Držák (naviják) na rezervní kolo
+37
Vratik
wow
Niecze
deif
Memphis
loonn
Karlučo
R-ježek
sali
MacaC
pepek
piggy
pokemon1
dudu0
pet123
martin.kazik
_Mickey_
Mamut
ravachol
Hynek
vecino
bambinot
ScenicNoir
berko
mildaus
pirduch
brňák
xxmirek
Káča + Míra
Kopy
Frodo
Ruda
jaris
svar
pepabor
Lazak
hudy
41 posters
Strana 5 z 8
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Držák (naviják) na rezervní kolo
Bylo to na Karlove v Plzni borska ulice autovrakoviste UNO.
pokemon1- Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 08. 03. 13
Ahoj všem
Pořídil jsem také granda zatím spokojenost ale ta rezerva je hruza . Sháním originál je to ale nemožné . Proto se chci zeptat zda někdo nezkoušel předělat to ze šarana .
Dík pepek
Pořídil jsem také granda zatím spokojenost ale ta rezerva je hruza . Sháním originál je to ale nemožné . Proto se chci zeptat zda někdo nezkoušel předělat to ze šarana .
Dík pepek
pepek- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 13. 07. 13
podle me kdyz se budes snazit,tak to das.Ja vzal navyjak z espace,trochu pouzil flexu,ceocko a uz to maka v aute jako by to bylo original.
Tak to mam docela radost .Protože jsem jel do Krkonoš na dovolenou . Mám dvě dcery plus manželka tak to znamená spousta zavazadel plus rezerva v kufru . No hruza . Tak to tu pročítám a právě chci udělat nějaký kompromis . Za tři týdny máme jet na Slovensko tak to musí fungovat . A ještě mám otázku zda ty tři osmičky štefty tu rezervu udrží
Dík Pepek
Dík Pepek
myslim si,ze kdyby se na to povesil celej grand,tak by na tech trech osmickach drzel.
Ahoj všem
Tak jsem provedl instalaci navijáku . Naviják jsem sehnal za 300 na vrakovišti .
Tak jsem provedl instalaci navijáku . Naviják jsem sehnal za 300 na vrakovišti .
no ty kráso... nemají tam ještě jeden? to je super cena.
MacaC- Poeet p?íspivku : 168
Registration date : 21. 06. 12
tak se rýsuje taky naviják, zavolal sem do Soběslavi, jeden mají tak v pondělí si pro něj dojedu. Cena 2500. Asi bez dojezdovky.
Tak až budeš kupovat ten naviják, tak si hned kup jeden plechovej disk a kup jeden novej ( nebo zdali máš pěknej plášť doma) plášť nech vyvážit a máš plnohodnotnou rezervu jako my ostatní. Vejde se v pohodě a je klid, na užovce se smí jet jen 80km!!! a to je na cestu z chorvatska nebo itálie dost neforemný!!! ( nezapomeň vozit sebou šrouby do plecháčů pakli máš hliníky!!!)
maky- Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10
jo to by bylo asi nejlepší, mno já sem celoročně na plechách Luxus hliníkáčů si nemužu dovolit.
V tom případě máš vystaráno, to normální kolo se tam vejde úplně v pohodě a jsi bez problému na dlohých cestách!!, akorát jestlí máš tu opravnou sadu, tak se kompresoru nezbavuj, je to příjemné když potřebuješ dofouknout a nemusíš v cizině nebo někde po silnici honit pumpičku!!
jo tu mám, akorát jsem to nezkoušel. Ono je tam nějaké omezení na čas ne? asi deset minut maximálně a pak vypnout aby se neutavil. Já teď řeším jiný problém, asi mi odchází baterka, protože mrcha grandík nechce nastartovat, dnes jsem od našich startoval z kopce přes dvojku. Po zmáčknutí startu jen cvakli relátka a nic kromě hučení v autě sem neslyšel. Když sem dojel domů tak sem 4x po sobě nastartoval normálně. Původní baterka už je asi v pánu. Narval sem ji na nabíječku aspoň než v pondělí pořídím novou. Nějaké doporučení ohledně typu? Původní je 50. A sorry tohle bych měl asi spíš napsat jinam
Ohledně té baterky možu doporučit Modrou Vartu. Velice rozumný poměr mezi cenou a výkonem.
hoj sali
hoj sali
sali- Poeet p?íspivku : 684
Registration date : 08. 11. 08
Nasměrujte tu debatu sem https://grandscenic.forumczech.com/t406-bateriesali napsal:Ohledně té baterky možu doporučit Modrou Vartu. Velice rozumný poměr mezi cenou a výkonem.
hoj sali
svar- Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08
Tak prosím hlásím naviják není. Projel sem se 140km zbytečně. Pán mi do telefonu zapomněl říci, že je lanko cca 10-15cm u konce načaté. Za ty prachy jsem to vzdal. Prý by mi dal slevu 200. Což mě docela pobavilo. No tak měla žena hezký výlet
Nechci být práskač ale mám od jednoho opravdu šikovného borce zde na foru naviják domácí výroby a maximální spokojenost. Tak se ho zkus poptat jestli nemá ještě nějaký zapomenutý v dílně nebo jestli nemá chuť a náladu a matroš na naviják. A to lanko jsi možná sehnal do těch 200kč na ten originál, ale zase je otázka jak je tam přiděláno. Já si ho mohu díky domavýrobě měnit jak chci. A je fakt dobrý, jak naviják, tak ten kutil
R-ježek- Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 30. 11. 11
Já jsem taky koupil s přecvaklým lankem a nechal jsem ho zakápnout mosazí a je ok.
Je dost dlouhý, takže se dá zkrátit.
Je dost dlouhý, takže se dá zkrátit.
Kopy- Poeet p?íspivku : 259
Registration date : 19. 02. 09
Asi sem náročnej, ale za ty prachy bych chtěl aby byl v pohodě. kdyby slevil 500, tak bych vzal. No co jezdil jsem s kolem v kufru skoro dva roky tak hold počkám. Svara nechci obtěžovat On se časem najde naviják co bude za rozumný peníz a v pohodě.
Zdravím.Najde se tu dobrá duše která by udělala naviják rezervy? Pokud ano poprosil bych fotecku a cenu.
Zdravim tak drzak tam lze dat z espace4. ted jsem to delal trochu upravit a jde tam.Karlučo napsal:Zdravím.Najde se tu dobrá duše která by udělala naviják rezervy? Pokud ano poprosil bych fotecku a cenu.
dudu0- Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 26. 05. 12
Mohl bys přiblížit co přesně jsi musel upravit? Pod pojmem trochu si každý představí něco jiného díky
Navarit jekl a provrtat. a udelat vymezovaci krouzek treba ze silonu vnitrni prumer jako stredova dira kola a venkovni treba 90mm. a sirka 30mm. pristi tyden budu delat jeden tatovi, tak se kdyztak pokusim poslat fotky.MacaC napsal:Mohl bys přiblížit co přesně jsi musel upravit? Pod pojmem trochu si každý představí něco jiného díky
dudu0- Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 26. 05. 12
Ahoj,mohl bys dát nějakou fotku? po obvolání asi 15 autovrakovištˇ a pouze na jednom by snad prý mohli mít právě na espace.Tak pokud by byl za rozumnou cenu tak by předělání mohlo být jednodušší než výroba nového.dík leon
loonn- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 17. 05. 14
Zdravím hoši a dívky, tak se ozval kolega z renault fora , že prodá naviják z espíka !!!! po maličké úpravě ( viz. DuDuO) lze namontovat i na granda!!!!
Kdo má zájem kontaktujte přímo Memphise na RC foru prodej !!!!!!
zprávy: Re: espace IV grand 2003 3.0dci dily z celeho auta - ceny
Od: Memphis
Odesláno: pon zář 22, 2014 7:37 am
Komu: Maky
Zpráva
Dobrý den,
naviják rezervy je k mání. cena 1000kč
T.
Kdo má zájem kontaktujte přímo Memphise na RC foru prodej !!!!!!
zprávy: Re: espace IV grand 2003 3.0dci dily z celeho auta - ceny
Od: Memphis
Odesláno: pon zář 22, 2014 7:37 am
Komu: Maky
Zpráva
Dobrý den,
naviják rezervy je k mání. cena 1000kč
T.
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 5 z 8