Grand Scenic&ScenicII
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Držák (naviják) na rezervní kolo

+37
Vratik
wow
Niecze
deif
Memphis
loonn
Karlučo
R-ježek
sali
MacaC
pepek
piggy
pokemon1
dudu0
pet123
martin.kazik
_Mickey_
Mamut
ravachol
Hynek
vecino
bambinot
ScenicNoir
berko
mildaus
pirduch
brňák
xxmirek
Káča + Míra
Kopy
Frodo
Ruda
jaris
svar
pepabor
Lazak
hudy
41 posters

Strana 5 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

rezerva - Držák (naviják) na rezervní kolo - Stránka 5 Empty Re: Držák (naviják) na rezervní kolo

Příspěvek  pokemon1 Thu Apr 04, 2013 4:09 pm

Bylo to na Karlove v Plzni borska ulice autovrakoviste UNO.
pokemon1
pokemon1

Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 08. 03. 13

Návrat nahoru Goto down

rezerva - Držák (naviják) na rezervní kolo - Stránka 5 Empty Re: Držák (naviják) na rezervní kolo

Příspěvek  pepek Sat Jul 13, 2013 6:21 pm

Ahoj všem
Pořídil jsem také granda zatím spokojenost ale ta rezerva je hruza . Sháním originál je to ale nemožné . Proto se chci zeptat zda někdo nezkoušel předělat to ze šarana .
Dík pepek

pepek

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 13. 07. 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  pokemon1 Sat Jul 13, 2013 6:29 pm

podle me kdyz se budes snazit,tak to das.Ja vzal navyjak z espace,trochu pouzil flexu,ceocko a uz to maka v aute jako by to bylo original.
pokemon1
pokemon1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  pepek Sat Jul 13, 2013 6:49 pm

Tak to mam docela radost .Protože jsem jel do Krkonoš na dovolenou . Mám dvě dcery plus manželka tak to znamená spousta zavazadel plus rezerva v kufru . No hruza . Tak to tu pročítám a právě chci udělat nějaký kompromis . Za tři týdny máme jet na Slovensko tak to musí fungovat . A ještě mám otázku zda ty tři osmičky štefty tu rezervu udrží
Dík Pepek

pepek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  pokemon1 Sat Jul 13, 2013 6:58 pm

myslim si,ze kdyby se na to povesil celej grand,tak by na tech trech osmickach drzel.
pokemon1
pokemon1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  pepek Sat Jul 13, 2013 7:02 pm

Tak dík

pepek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  pepek Sat Jul 27, 2013 5:51 pm

Ahoj všem
Tak jsem provedl instalaci navijáku . Naviják jsem sehnal za 300 na vrakovišti . Laughing 

pepek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MacaC Sun Jul 28, 2013 6:13 pm

no ty kráso... nemají tam ještě jeden? Shocked  to je super cena.
MacaC
MacaC

Poeet p?íspivku : 168
Registration date : 21. 06. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MacaC Sat Feb 15, 2014 12:20 am

tak se rýsuje taky naviják, zavolal sem do Soběslavi, jeden mají tak v pondělí si pro něj dojedu. Cena 2500. Asi bez dojezdovky.
MacaC
MacaC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  maky Sat Feb 15, 2014 9:24 am

Tak až budeš kupovat ten naviják, tak si hned kup jeden plechovej disk a kup jeden novej ( nebo zdali máš pěknej plášť doma) plášť nech vyvážit a máš plnohodnotnou rezervu jako my ostatní. Vejde se v pohodě a je klid, na užovce se smí jet jen 80km!!! a to je na cestu z chorvatska nebo itálie dost neforemný!!! ( nezapomeň vozit sebou šrouby do plecháčů pakli máš hliníky!!!)
maky
maky

Poeet p?íspivku : 2602
Registration date : 21. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MacaC Sat Feb 15, 2014 4:04 pm

jo to by bylo asi nejlepší, mno já sem celoročně na plechách  Very Happy  Luxus hliníkáčů si nemužu dovolit.  Rolling Eyes
MacaC
MacaC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  maky Sat Feb 15, 2014 4:12 pm

V tom případě máš vystaráno, to normální kolo se tam vejde úplně v pohodě a jsi bez problému na dlohých cestách!!, akorát jestlí máš tu opravnou sadu, tak se kompresoru nezbavuj, je to příjemné když potřebuješ dofouknout a nemusíš v cizině nebo někde po silnici honit pumpičku!!
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MacaC Sat Feb 15, 2014 4:42 pm

jo tu mám, akorát jsem to nezkoušel. Ono je tam nějaké omezení na čas ne? asi deset minut maximálně a pak vypnout aby se neutavil. Já teď řeším jiný problém, asi mi odchází baterka, protože mrcha grandík nechce nastartovat, dnes jsem od našich startoval z kopce přes dvojku. Po zmáčknutí startu jen cvakli relátka a nic kromě hučení v autě sem neslyšel. Když sem dojel domů tak sem 4x po sobě nastartoval normálně. Původní baterka už je asi v pánu. Narval sem ji na nabíječku aspoň než v pondělí pořídím novou. Nějaké doporučení ohledně typu? Původní je 50. A sorry tohle bych měl asi spíš napsat jinam  Embarassed 
MacaC
MacaC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  sali Sun Feb 16, 2014 6:06 pm

Ohledně té baterky možu doporučit Modrou Vartu. Velice rozumný poměr mezi cenou a výkonem.
hoj sali
sali
sali

Poeet p?íspivku : 684
Registration date : 08. 11. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  svar Mon Feb 17, 2014 12:22 pm

sali napsal:Ohledně té baterky možu doporučit Modrou Vartu. Velice rozumný poměr mezi cenou a výkonem.
hoj sali
Nasměrujte tu debatu sem https://grandscenic.forumczech.com/t406-baterie
svar
svar

Poeet p?íspivku : 2615
Registration date : 28. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MacaC Wed Feb 19, 2014 6:06 pm

Tak prosím hlásím naviják není. Projel sem se 140km zbytečně. Pán mi do telefonu zapomněl říci, že je lanko cca 10-15cm u konce načaté. Za ty prachy jsem to vzdal. Prý by mi dal slevu 200. Což mě docela pobavilo. No tak měla žena hezký výlet  lol!
MacaC
MacaC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  R-ježek Wed Feb 19, 2014 10:14 pm

Nechci být práskač ale mám od jednoho opravdu šikovného borce zde na foru naviják domácí výroby a maximální spokojenost. Tak se ho zkus poptat jestli nemá ještě nějaký zapomenutý v dílně nebo jestli nemá chuť a náladu a matroš na naviják. A to lanko jsi možná sehnal do těch 200kč na ten originál, ale zase je otázka jak je tam přiděláno. Já si ho mohu díky domavýrobě měnit jak chci. A je fakt dobrý, jak naviják, tak ten kutil  Very Happy
R-ježek
R-ježek

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 30. 11. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kopy Thu Feb 20, 2014 3:36 pm

Já jsem taky koupil s přecvaklým lankem a nechal jsem ho zakápnout mosazí a je ok.
Je dost dlouhý, takže se dá zkrátit.
Kopy
Kopy

Poeet p?íspivku : 259
Registration date : 19. 02. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MacaC Thu Feb 20, 2014 3:41 pm

Asi sem náročnej, ale za ty prachy bych chtěl aby byl v pohodě. kdyby slevil 500, tak bych vzal. No co jezdil jsem s kolem v kufru skoro dva roky tak hold počkám. Svara nechci obtěžovat  Very Happy  On se časem najde naviják co bude za rozumný peníz a v pohodě.
MacaC
MacaC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Karlučo Tue Apr 15, 2014 6:08 am

Zdravím.Najde se tu dobrá duše která by udělala naviják rezervy? Pokud ano poprosil bych fotecku a cenu.
Karlučo
Karlučo

Poeet p?íspivku : 515
Registration date : 10. 12. 12

https://www.youtube.com/user/karelracek/videos

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dudu0 Sat Aug 02, 2014 8:14 pm

Karlučo napsal:Zdravím.Najde se tu dobrá duše která by udělala naviják rezervy? Pokud ano poprosil bych fotecku a cenu.
Zdravim tak drzak tam lze dat z espace4. ted jsem to delal trochu upravit a jde tam.
dudu0
dudu0

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 26. 05. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MacaC Sun Aug 03, 2014 2:40 am

Mohl bys přiblížit co přesně jsi musel upravit? Pod pojmem trochu si každý představí něco jiného  Very Happy  díky
MacaC
MacaC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dudu0 Sun Aug 03, 2014 6:57 am

MacaC napsal:Mohl bys přiblížit co přesně jsi musel upravit? Pod pojmem trochu si každý představí něco jiného  Very Happy  díky
Navarit jekl a provrtat. a udelat vymezovaci krouzek treba ze silonu vnitrni prumer jako stredova dira kola a venkovni treba 90mm. a sirka 30mm. pristi tyden budu delat jeden tatovi, tak se kdyztak pokusim poslat fotky.
dudu0
dudu0

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 26. 05. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  loonn Sun Aug 24, 2014 3:59 pm

Ahoj,mohl bys dát nějakou fotku? po obvolání asi 15 autovrakovištˇ a pouze na jednom by snad prý mohli mít právě na espace.Tak pokud by byl za rozumnou cenu tak by předělání mohlo být jednodušší než výroba nového.dík leon
loonn
loonn

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 17. 05. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  maky Mon Sep 22, 2014 7:29 am

Zdravím hoši a dívky, tak se ozval kolega z renault fora , že prodá naviják z espíka !!!! po maličké úpravě ( viz. DuDuO) lze namontovat i na granda!!!!
Kdo má zájem kontaktujte přímo Memphise na RC foru prodej !!!!!!

zprávy: Re: espace IV grand 2003 3.0dci dily z celeho auta - ceny
Od: Memphis
Odesláno: pon zář 22, 2014 7:37 am
Komu: Maky  

Zpráva

Dobrý den,

naviják rezervy je k mání. cena 1000kč

T.
maky
maky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: